Deser jabłko-banan-morela od 5 miesiąca BIO 190 g MNIAM
Składniki: woda pitna, przecier z jabłka* 35%, przecier z banana* 17%, mąka z ryżu pełnoziarnistego*, przecier z moreli* 5%, koncentrat soku jabłkowego*, koncentrat cytryny*. *składniki pochodzące z kontrolowanych upraw ekologicznych.
Deser gruszka-jabłko od 5 miesiąca BIO 190 g MNIAM
Składniki: woda pitna, przecier z gruszki* 32%, przecier z jabłka* 25,5%, mąka z ryżu pełnoziarnistego*, koncentrat soku jabłkowego*, koncentrat cytryny* *składniki pochodzące z kontrolowanych upraw ekologicznych.
Składniki sól kuchenna 75 %, czosnek, lubczyk korzeń, cebula, pietruszka korzeń, oregano 1,5 %, lubczyk liść 1,5 %, cząber 1,5 %, pietruszka 1,5 % (w różnych proporcjach). OPIS Sól ziołowa to mieszanka starannie dobranych składników.INFORMACJA ALERGENNAProdukt może zawierać gluten.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w suchym miejscu
Dary Natury Imbir Mielony 60 G
Składniki imbir 100 %. OPIS Imbir stosuje się jako przyprawę do zup, pieczonego mięsa wieprzowego, dziczyzny i baraniny. Dodaje delikatnego smaku potrawom z ryżu, JAJEK, słodkim deserom, kompotom, różnym słodyczom. Imbir dodaje się do ogórków marynowanych i dyni marynowanej. INFORMACJA ALERGENNAProdukt może zawierać gluten.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w suchym miejscu
Dary Natury Herbatka Leśna Polana Bio 100 G
Składnikiowoc czarnej porzeczki*, berberysu*, bzu czarnego*, tarniny*, jabłka* (w równych proporcjach) (*certyfikowany składnik ekologiczny)SPOSOB PRZYGOTOWANIA Jedną łyżeczkę herbatki zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10-15 minut. Pić 1-2 razy dziennie.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym miejscu.
Dary Natury Goździki Mielone 30 G
Składniki goździki mielone 100 %. OPIS Goździki to aromatyczna przyprawa używana do przyprawiania mięs, dziczyzny, RYB i marynat. Stosowane są też do wyrobów cukierniczych, dżemów, konfitur a także grzanego wina. INFORMACJA ALERGENNAProdukt może zawierać gluten.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w suchym miejscu
Danmis Kozie Mleko Bez Laktozy Uht (2,5 % Tłuszczu) 500 Ml
SKŁADNIKIMLEKO kozie bez laktozyOPIS100% Kozie MLEKO bez laktozy wysoko pasteryzowane jest doskonałe do picia na zimno i na gorąco, do sporządzania kakao, zup mlecznych i koktajli i innych dań lub napoi na bazie mleka. Jest lekkostrawne, posiada wysoka zawartość białka i stanowi źródło wapnia. Surowiec do produkcji koziego MLEKA bez laktozy pochodzi od kwalifikowanych dostawców MLEKA koziego karmiących swoje stada paszami bez GMO. Wyprodukowany w polskiej firmie rodzinnejPodane wysokiej obróbce termicznej (temperatura obróbki 122°C / czas 120 sekund).Zawartość tłuszczu: 2,5 %. Zawartość laktozy
Danie ziemniak-groszek-cukinia po 6 miesiącu życia BIO 90 g
Składniki: warzywa* 69% (ziemniak* 31,5%, groszek* 22,5%, cukinia* 15%), woda. *składniki pochodzące z kontrolowanych upraw ekologicznych.
Danie mix warzyw z ryżem po 8 miesiącu życia BIO 90 g
Składniki: warzywa* (marchew* 38,5%, ziemniak* 8,5%, szpinak* 6%, przecier pomidorowy* 1,5%), woda, ryż* 3%, mąka ryżowa*. *składniki pochodzące z kontrolowanych upraw ekologicznych.
Danie marchewka-kurczak od 5 miesiąca BIO 190 g MNIAM
Składniki: woda pitna, marchew* 45%, mięso z kurczaka* 8%, mąka z ryżu pełnoziarnistego*. *składniki pochodzące z kontrolowanych upraw ekologicznych.
Danie brokuł-ziemniak po 6 miesiącu życia BIO 90 g
Składniki: woda, warzywa* 47% (brokuł* 26%, ziemniak* 21%), mąka ryżowa pełnoziarnista*. *składniki pochodzące z kontrolowanych upraw ekologicznych.
Składniki: 100% certyfikowane ekologiczne: Ekstrakt z kokosa kokos BIO (57%), Świeże daktyle MEDJOOL BIO z Izraela (37%); kakao BIO o obniżonej zawartości tłuszczu, nierafinowany olej kokosowy BIO z miąższu kokosa tłoczony na zimno. Produkt pasteryzowany.
Daktynella Classic - krem daktylowy BIO 280 g
Składniki: Szlachetne odmiany świeżych daktyli BIO Medjool*, Halawi*, Zahidi*, (53%), krem kokkosowy BIO (46%), gorzkie kakao o obniżonej zawartości tłuszczu BIO, nierafinowany olej kokosowy BIO* z miąższu kokosa tłoczony na zimno. Produkt pasteryzowany. *certyfikowane produkty ekologiczne.
Daktyle suszone bez pestek BIO 150 g
Składniki: daktyle bez pestek suszone* 100% * składnik pochodzący z kontrolowanych upraw ekologicznych
Daktyle suszone bez pestek BIO 150 g
Składniki: daktyle suszone* *składnik pochodzący z rolnictwa ekologicznego
Czekoladki czarna porzeczka B/C 100 g
Składniki: SKŁAD>>tłuszcz roślinny (shea), substancja słodząca: maltitol, czekolada (25%) [miazga kakaowa, substancja słodząca: maltitol, tłuszcz kakaowy, emulgator: lecytyny (z soi), aromat naturalny waniliowy], mleko pełne w proszku, proszek jogurtowy (5,5%) (z mleka), czarna porzeczka granulowana (3,5%), mleko odtłuszczone w proszku, emulgator: lecytyny (z soi), naturalne aromaty
Czekoladki orzech laskowy B/C 100 g
Składniki: SKŁAD>>substancja słodząca: maltitol, czekolada (25%) [miazga kakaowa, substancja słodząca: maltitol, tłuszcz kakaowy, emulgator: lecytyny (z soi), aromat naturalny waniliowy], tłuszcz roślinny (z ziarna palmy), orzechy laskowe (21,5%), mleko pełne w proszku, orzechy włoskie (5,5%), kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, tłuszcz roślinny (shea), mleko odtłuszczone w proszku, emulgator: lecytyny (z soi), naturalne aromaty.
Czekoladki orzech arachidowy B/C 100 g
Składniki: rawdziwa czekolada importowana z Belgii, chrupiące orzechy arachidowe to ich główny atut ale „Diabetki” to czekoladki wyjątkowe, dlatego wzbogaciliśmy je o aromatyczną naturalną pomarańczę. W tej przepysznej kompozycji również nie mogło zabraknąć belgijskiej czekolady. Królowej smaku. Produkt o niskim indeksie glikemicznym, o znacznie obniżonej zawartości cukru. Słodzony maltitolem - naturalnym wyciągiem ze zbóż.Składniki: czekolada (25%) [miazga kakaowa, substancja słodząca: maltitol, tłuszcz kakaowy, emulgator: lecytyny (z soi), aromat naturalny waniliowy], tłuszcz roślinny (z ziarna palmy), substancja słodząca: maltitol, orzeszki arachidowe (11%), kukurydza, mleko odtłuszczone w proszku, błonnik kakaowy, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, tłuszcz roślinny (shea), emulgator: lecytyny (z soi), naturalne aromaty.
Czekolada z orzechami laskowymi BIO 50 g
Składniki: Składniki: Czekolada 90% (Cukier trzcinowy*, miazga kakaowa*, tłuszcz kakaowy*, proszek kokosowy*, napój ryżowy w proszku*, emulgator: lecytyna słonecznikowa*), ORZECHY LASKOWE* 10%
Czekolada mleczna ze stewią 75 g
substancja słodząca( maltitol, glikozydy stewiolowe 0,02%), masło kakaowe, MLEKO w proszku, miazga kakaowa, masło, emulgator (lecytyna sojowa), aromat. Masa kakaowa min. 30%
Czekolada mleczna z truskawkami bez dodatku cukru 75g
substancja słodząca (maltitol), tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku (17%), miazga kakaowa, liofilizowane truskawki (2%), emulgator (lecytyna słonecznikowa), aromaty (truskawkowy i naturalny waniliowy). Zawiera naturalnie występujące cukry.Produkt może zawierać: orzechy, sezam i soję.
Czekolada mleczna z pomarańczą bez dodatku cukru 75g
Składniki: substancja słodząca (maltitol), tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku (17%), miazga kakaowa, liofilizowana pomarańcza (3%), emulgator (lecytyna słonecznikowa), naturalne aromaty (pomarańczowy i waniliowy).Produkt może zawierać: orzechy, sezam i soję.
Czekolada mleczna z orzechami laskowymi ze stewią 75 g
Składniki: substancja słodząca (maltitol, glikozydy stewiolowe0,02%), masło kakaowe, MLEKO w proszku, ORZECHY LASKOWE 12%, miazga kakaowa, masło, emulgator (lecytyna sojowa), aromat. Masa kakaowa min. 27%
Czekolada mleczna z migdałami ze stewią 75 g
substancja słodząca (maltitol, glikozydy stewiolowe 0,02%), masło kakaowe, MLEKO w proszku, MIGDAŁY 12%, miazga kakaowa, masło, emulgator (lecytyna sojowa), aromat. Masa kakaowa min. 27%
Czekolada mleczna z mango bez dodatku cukru 75g
"substancja słodząca (maltitol), tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku (17%), miazga kakaowa, liofilizowane truskawki (2%), emulgator (lecytyna słonecznikowa), aromaty (truskawkowy i naturalny waniliowy). Masa kakaowa min. 34%. Spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający. Zawiera naturalnie występujące cukry. Produkt może zawierać orzechy, soję i sezam."
Czekolada mleczna crunch ze stewią 75 g
substancja słodząca (maltitol, glikozydy stewiolowe 0,02%), masło kakaowe, MLEKO w proszku, prażony ryż (12%), miazga kakaowa, masło, emulgator (lecytyna sojowa), aromat. Masa kakaowa min. 27%
Składniki: cukier trzcinowy*, masło kakaowe*, MLEKO* w proszku 21%, kakao*, wanilia*. *składniki pochodzące z upraw ekologicznych.
Składniki: cukier trzcinowy*, masło kakaowe*, MLEKO* w proszku 21%, kakao*, wanilia*. *składniki pochodzące z upraw ekologicznych.
Czekolada mleczna bez dodatku cukru ze stewią KETO 100 g
Składniki: masło kakaowe, pełne i odtłuszczone MLEKO* w proszku 34%, inulina, substancja słodząca: erytrytol, kakao, emulgator: lecytyna słonecznikowa, ekstrakt wanilii, substancja słodząca: glikozydy stewiolowe 0,02%.
Czekolada mleczna bez dodatku cukru słony karmel ze stewią KETO 100 g
Składniki: masło kakaowe, pełne i odtłuszczone MLEKO w proszku 34%, inulina, substancja słodząca: erytrytol, kakao, emulgator: lecytyna słonecznikowa, naturalny aromat, ekstrakt wanilii, substancja słodząca: glikozydy stewiolowe 0,02%.
Czekolada mleczna B/C BEZG. 100 g
Składniki: Masło kakaowe, MLEKO w proszku (25%), substancja słodząca (erytrytol 12,5%, glikozyd sterolowy 0,02%), inulina, miazga kakaowa, odtłuszczone MLEKO proszku (10%), emulgator (lecytyna sojowa), naturalny aromat (waniliowy). Masa kakaowa: min. 40%.
Czekolada mleczna 42% Kongo BEZGL. BIO 80 g
Składniki: cukier*, masło kakaowe*, MLEKO w proszku*, kakao*. *składniki pochodzące z upraw ekologicznych.
Czekolada karmel z solą BIO 50 g
Składniki: Składniki: Czekolada 96,4% (Cukier trzcinowy*, miazga kakaowa*, tłuszcz kakaowy*, proszek kokosowy*, napój ryżowy w proszku*, emulgator: lecytyna słonecznikowa*), karmel* (cukier*, syrop glukozowy*) 3%, sól 0,6% *Surowce pochodzące z upraw ekologicznych
Czekolada gorzka z owocami leśnymi B/C BEZG. 125 g
Składniki: Miazga kakaowa, substancja słodząca (erytrytol 29%, glikozyd sterolowy 0,026%), masło kakaowe, inulina, odtłuszczone kakao, owoce leśne (2%), emulgator (lecytyna sojowa), aromaty (waniliowy i owoce leśne). Masa kakaowa: min. 58%.
Czekolada gorzka z orz.lask.125 g
Składniki: Miazga kakaowa, substancja słodząca (erytrytol 26,5%, glikozyd sterolowy 0,025%), masło kakaowe, ORZECHY LASKOWE (10%), inulina, odtłuszczone kakao, emulgator (lecytyna sojowa), aromaty (waniliowy). Masa kakaowa: min. 54%.
Czekolada gorzka z migdałami bez dodatku cukru 75g
Składniki: substancja słodząca (maltitol), miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, migdały (12%), inulina, odtłuszczone kakao w proszku, emulgator (lecytyna słonecznikowa), naturalny aromat (waniliowy). Produkt może zawierać: inne orzechy, mleko, sezam i sojęSpożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający
Czekolada gorzka z kokosem bez dodatku cukru 75g
substancja słodząca (maltitol), miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, rozdrobniony orzech kokosowy (8%), inulina, odtłuszczone kakao w proszku, emulgator (lecytyna słonecznikowa), aromaty (naturalny waniliowy i kokosowy).
Czekolada gorzka 99% Dominikana BEZGL. BIO 80 g
Składniki: kakao*, masło kakaowe*, cukier*. *składniki pochodzące z upraw ekologicznych.
Czekolada gorzka 80% ze stewią 75 g
miazga kakaowa, substancja słodząca (maltitol, glikozydy stewiolowe 0,02%), odtłuszczone MLEKO w proszku, masło kakaowe, emulgator: lecytyna sojowa, aromat. Masa kakaowa min 80%
Czekolada gorzka 73% kakao z oliwą z oliwek BIO 100 g
Składniki: kakao*, cukier trzcinowy*, masło kakaowe*, oliwa z oliwek ekstra virgin* 5%. *składniki pochodzące z upraw ekologicznych.
Czekolada gorzka 73% kakao z miętą BIO 100 g
Składniki: kakao*, cukier trzcinowy*, masło kakaowe*, mięta 2%, wanilia. *składniki pochodzące z upraw ekologicznych.
Czekolada gorzka 73% kakao z chili BIO 100 g
kakao*, cukier trzcinowy*, masło kakaowe*, chili 0,3%*. *składniki pochodzące z upraw ekologicznych.
Czekolada gorzka 73% kakao słodzona syropem z agawy BIO 100 g
Składniki: kakao*, syrop z agawy*, masło kakaowe*, błonnik* (z agawy). *składniki pochodzące z upraw ekologicznych.
Czekolada gorzka 73% kakao BIO 25 g
Składniki: kakao*, cukier trzcinowy*, masło kakaowe*. *składniki pochodzące z upraw ekologicznych.
Czekolada gorzka 72% kakao bez dodatku cukru ze stewią KETO 25 g
Składniki: kakao, substancja słodząca: erytrytol, masło kakaowe, inulina, emulgator: lecytyna słonecznikowa, ekstrakt wanilii, substancja słodząca: glikozydy stewiolowe 0,03%.
Czekolada gorzka 72% kakao bez dodatku cukru ze stewią KETO 100 g
Składniki: kakao, substancja słodząca: erytrytol, masło kakaowe, inulina, emulgator: lecytyna słonecznikowa, ekstrakt wanilii, substancja słodząca: glikozydy stewiolowe 0,03%.
Czekolada gorzka 72% kakao bez dodatku cukru z pomarańczą ze stewią KETO 100 g
Składniki: kakao, substancja słodząca: erytrytol, masło kakaowe, inulina, emulgator: lecytyna słonecznikowa, ekstrakt wanilii, olejek pomarańczowy, substancja słodząca: glikozydy stewiolowe 0,03%.
Czekolada gorzka 72% Dominikana BEZGL. BIO 80 g
Składniki: kakao*, cukier*, masło kakaowe*, wanilia*. *składniki pochodzące z upraw ekologicznych.
Czekolada gorzka 70% z malinami i acai BEZGL. BIO 100 g
Składniki: kakao*, cukier kokosowy* 28%, masło kakaowe*, maliny w proszku* 1%, acai w proszku* 0,5%. *składniki pochodzące z upraw ekologicznych.
Czekolada gorzka 56% kakao z pomarańczą BIO 100 g
Składniki: kakao*, cukier trzcinowy*, masło kakaowe*, olejek pomarańczowy 0,1%*. *składniki pochodzące z upraw ekologicznych.
Czekolada gorzka 56% kakao z cytryną BIO 100 g
Składniki: kakao*, cukier trzcinowy*, masło kakaowe*, olejek cytrynowy 0,1%*. *składniki pochodzące z upraw ekologicznych.
Czekolada gorzka 56% kakao z cynamonem BIO 100 g
Składniki: kakao*, cukier trzcinowy*, masło kakaowe*, cynamon 2%*.*składniki pochodzące z upraw ekologicznych.
Składniki: Miazga kakaowa, substancja słodząca (erytrytol 29,5%, glikozyd sterolowy 0,027%), masło kakaowe, inulina, odtłuszczone kakao, emulgator (lecytyna sojowa), aromaty (waniliowy). Masa kakaowa: min. 60%.
Czekolada biała z pomarańczą B/C 75g
substancja słodząca (maltitol), tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku (19%), inulina, liofilizowana pomarańcza (2%), emulgator (lecytyny), aromat (pomarańczowy i naturalny waniliowy). Masa kakaowa min. 27%.
Czekolada biała z Matchą B/C 75g
"substancja słodząca (maltitol), tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku (19%), inulina, herbata matcha w proszku (1%), emulgator (lecytyny), naturalny aromat waniliowy. Masa kakaowa min. 27%.Produkt może zawierać orzechy, soję i sezam."
Czekolada biała z jagodami goji 75 g
Składniki: Substancja słodząca (maltitol 47%), masło kakaowe, MLEKO pełne w proszku, jagody goi (7%), inulina, emulgator (lecytyna sojowa), aromat naturalny (wanilia).