Chleb tostowy bezglutenowy 300g Bezgluten
- Watch the product:
- Додати рецензію:
- Код виробника: 5907459846768
-
Доступність:
Є
-
Найнижча ціна за 30 днів до знижки: 17,44 zł брутто
- Ціна з ПДВ: 15,00 zł / szt. 14,29 zł / szt.
- szt.
-
Оплата через банківський переказ, Płatność przelewem (przedpłata), Przelewy24-szybki przelew online, Gotówka/Karta/BLIK przy odbiorze
-
Швидкі платежі Blik.
Ми виконуємо замовлення протягом 24 годин.
Цей продукт має річну гарантію.
Ви можете повернути продукт протягом 14 днів.
Mięciutki, pachnący chleb, doskonały do porannych tostów, ale również do zwykłych kanapek, o całkowicie nowej recepturze: bez skrobi pszennej i z dużą zawartością błonnika pokarmowego.
- uproszczony skład, bez emulgatorów, regulatorów kwasowości,
- bez składników alergenów (bez mleka, soi, jaj),
- biały (rafinowany) cukier zastąpiony aromatycznym sokiem winogronowym,
- zawiera w składzie mąkę sorgo – bezglutenowe, pradawne zboże, które „ma dość wysoką jak na zboże zawartość białka 11 g na 100 g produktu. Na 20 różnych aminokwasów wyróżnia się 8-10 egzogennych, których organizm nie jest w stanie sam syntezować. Dwa spośród nich zawarte są w proteinach sorgo. Jest to lizyna i tryptofan. Ta pierwsza wykazuje wiele korzyści antynowotworowych. Z tryptofanu zaś powstają melatonina i serotonina, które są odpowiedzialne za prawidłowe funkcjonowanie organizmu w ciągu dnia oraz jakość snu.”
Chleb tostowy bezglutenowy wyprodukowany na bazie mąki kukurydzianej i mąki ryżowej to doskonała alternatywa dla...
Składniki
Skrobia 31 % (kukurydziana, ryżowa), woda, mąka 22 % (ryżowa, jaglana), syrop ryżowy, olej roślinny (rzepakowy), substancje zagęszczające: guma ksantanowa, hydroksypropylometyloceluloza; drożdże, mąka z sorgo 1,6%, zagęszczony sok winogronowy, błonnik: z babki jajowatej (plantago ovata), bambusowy; sól, aromat. odpowiednie dla osób nietolerujących glutenu. odpowiedni dla wegan.
- uproszczony skład, bez emulgatorów, regulatorów kwasowości,
- bez składników alergenów (bez mleka, soi, jaj),
- biały (rafinowany) cukier zastąpiony aromatycznym sokiem winogronowym,
- zawiera w składzie mąkę sorgo – bezglutenowe, pradawne zboże, które „ma dość wysoką jak na zboże zawartość białka 11 g na 100 g produktu. Na 20 różnych aminokwasów wyróżnia się 8-10 egzogennych, których organizm nie jest w stanie sam syntezować. Dwa spośród nich zawarte są w proteinach sorgo. Jest to lizyna i tryptofan. Ta pierwsza wykazuje wiele korzyści antynowotworowych. Z tryptofanu zaś powstają melatonina i serotonina, które są odpowiedzialne za prawidłowe funkcjonowanie organizmu w ciągu dnia oraz jakość snu.”
Chleb tostowy bezglutenowy wyprodukowany na bazie mąki kukurydzianej i mąki ryżowej to doskonała alternatywa dla...
Składniki
Skrobia 31 % (kukurydziana, ryżowa), woda, mąka 22 % (ryżowa, jaglana), syrop ryżowy, olej roślinny (rzepakowy), substancje zagęszczające: guma ksantanowa, hydroksypropylometyloceluloza; drożdże, mąka z sorgo 1,6%, zagęszczony sok winogronowy, błonnik: z babki jajowatej (plantago ovata), bambusowy; sól, aromat. odpowiednie dla osób nietolerujących glutenu. odpowiedni dla wegan.
Informacje o bezpieczeństwie produktu
Informacje o producencie