MSC Holenderski Matjas,podwójny filet ze śledzia bez skóry z częścią ogonową, bez głowy, naturalnie dojrzewający enzymatycznie,, lekko solony. Produkt głęboko mrożony. Śledź (Clupea herengus), złowiony w morzu, obszar połowu: Północno-Wschodni Atlantyk (FAO 27) – Morze Północne.
Narzędzia połowowe: sieci okrążające i podrywki.
Zawartość opakowania: 10 sztuk po ok. 100-110 g
Składniki: śledź (dojrzewany enzymami), sól spożywcza.
Gatunek ryby: Śledź
Sposób obróbki: Filety
Sposób przetworzenia: Mrożone
Zawartość netto: 1000 g
Metoda produkcji: Złowione w morzu
Stopień obrania: Bez skóry
Stopień rozdrobnienia: filet
Część ryby: filet
Typ: Paczkowany
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie: 100 op. zb. (DU)
Rzeczywiste towary mogą wyglądać inaczej niż na zdjęciach przedstawionych na stronie internetowej. Mogą różnić się wyglądem, kształtem, opakowaniem, składem. Opis produktu prezentowany na stronie ma charakter ogólny, nie jest jednakowy z opisem przedstawionym na opakowaniu produktu.
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Nie
Jaja i produkty pochodne: Nie
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Orzechy: Nie
Ryby i produkty pochodne: Tak
Seler i produkty pochodne: Nie
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Nie
Zboża zawierajace gluten: Nie
Wartość odżywcza
Cukry: 0 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
Kwasy tłuszczowe nasycone: 2,5 g
Wartość energetyczna kcal: 174 kcal
Wartość energetyczna kJ: 726 kJ
Wielkość porcji: 100 g
Zawartość białek: 17 g
Zawartość soli: 1,6 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie): 10 g
Zawartość węglowodanów: 0 g