produkt wieprzowy grubo rozdrobniony, formowany, parzony, niewędzony, w osłonce niejadalnej. Zawiera dodane białka wieprzowe i wodę dodaną.
Składniki: mięso wieprzowe (48%), woda, skrobia ziemniaczana, sól, stabilizatory: karagen, difosforany, trifosforany, białko sojowe, błonnik pszenny, białko wieprzowe kolagenowe, glukoza, cukier (sacharoza), wzmacniacz smaku: glutaminian monosodowy, syrop glukozowy, aromaty (w tym aromat dymu wędzarniczego), przeciwutleniacz: izoaskorbinian sodu, hydrolizat białka roślinnego (zawiera soję), ekstrakt drożdży, hemoglobina wieprzowa, substancja konserwująca: azotyn sodu
Gatunek mięsa: Wieprzowina
Klasa trwałości produktu: Nietrwały
Metoda wytwarzania: Parzone
Produkt zmiennowagowy: Tak
Rodzaj: Produkt blokowy, Wędzonka
Stopień rozdrobnienia: Grubo rozdrobnione
Typ: Na wagę
Waga szacunkowa: 2,3 - 2,7 kg