Idealny produkt na szybką przekąskę.
Składniki: 62 % filety ze śledzia atlantyckiego (Clupea harengus)*, olej rzepakowy, 9,8 % cebula marynowana, sól, 1 % natka pietruszki, glukoza, maltodekstryna, wzmacniacz smaku: E621; substancje konserwujące: benzoesan sodu, sorbinian potasu; regulatory kwasowości: kwas cytrynowy, kwas octowy, cytryniany sodu, octany sodu, askorbinian sodu, kwas askorbinowy, kwas jabłkowy; substancja słodzca: sacharyny.
Filetowanie: Bez głowy, Filety
Gatunek ryby: Śledź
Masa netto sztuki (po odcieku): 200 g
Metoda produkcji: Złowione w morzu
Nazwa wód (rzeka, jezioro itd.), w którym produkt został złowiony: Morze Norweskie, Morze Północne, Morze Celtyckie, Morze Bałtyckie, Morze Irlandzkie, Skagerrak i Kattegat, Wody Islandii
Obszar połowu (FAO): Rejon: Morze Norweskie, Rejon: Południowe Morze Północne, Rejon: Południowe Morze Celtyckie (Rejon VII h), Rejon: Morze Bałtyckie, Podobszar: Skagerrak, Kattegat, Sund, Morze Bełtów i Morze Bałtyckie (Podobszar III), Rajon: Morze Irlandzkie, Rejon: Wody Islandii
Skóra: Bez skóry
Sposób przetworzenia: Solone
Stopień obrania: Bez skóry
Stopień rozdrobnienia: Kawałki