Kompozycja delikatnych szparagów, jajka i aromatycznych ziół, otoczona pysznym kremowym sosem. Śledź łagodny i delikatny, niezwykle smaczny,
Składniki: 32% filety ze śledzia atlantyckiego (Clupea harengus)* (śledź, cukier, sól, regulator kwasowości: kwas octowy), olej rzepakowy, 13,6% szparagi konserwowe, woda, 8,8% śmietana, 4,7% fasola szparagowa, cukier, jogurt (mleko, skrobia), ocet spirytusowy, sól, żółtko jaja, skrobia modyfikowana, mieszanka przyprawowa, cebula granulowana, substancje konserwujące (sorbinian potasu, benzoesan sodu). Produkt może zawierać: gorczycę, skorupiaki, soję oraz seler.
Filetowanie: Bez głowy
Gatunek ryby: Śledź
Masa netto sztuki (po odcieku): 280 g
Metoda produkcji: Złowione w morzu
Obszar połowu (FAO): Rejon: Morze Norweskie, Rejon: Morze Bałtyckie, Podobszar: Morze Północne (Podobszar IV), Rajon: Morze Irlandzkie, Rejon: Skagerrak i Kattegat, Rejon: Północne Morze Celtyckie (Rejon VII g), Rejon: Południowe Morze Celtyckie (Rejon VII h)
Pojemność: 280 g
Skóra: Bez skóry
Sposób przetworzenia: Marynowane, W sosie innym
Stopień obrania: Bez skóry
Stopień rozdrobnienia: Kawałki