Tortellini z ricottą i szpinakiem: włoskie pierożki, danie samo w sobie. Produkt wysokiej jakości wyprodukowany wg. tradycyjnej receptury-bez konserwantów.
Składniki: Ciasto 56%: mąka PSZENNA, JAJA 30%, semolina z PSZENICY durum; Farsz 44%: SER ricotta 44% (serwatka z MLEKA, MLEKO, sól), ziemniaki odwodnione, szpinak 12%, SERWATKA w proszku, olej słonecznikowy, błonnik pokarmowy, sól, starty SER, naturalne aromaty. Alergeny: patrz składniki zaznaczone pogrubioną czcionką. Wyprodukowano w zakładzie, który przetwarza także ORZECHY, RYBY, SKORUPIAKI, MIĘCZAKI i SELER.
Sposób przygotowania: Do gotowania
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie: 144 op. zb. (DU)
Rzeczywiste towary mogą wyglądać inaczej niż na zdjęciach przedstawionych na stronie internetowej. Mogą różnić się wyglądem, kształtem, opakowaniem, składem. Opis produktu prezentowany na stronie ma charakter ogólny, nie jest jednakowy z opisem przedstawionym na opakowaniu produktu.
Orzechy: Może zawierać
Ryby i produkty pochodne: Może zawierać
Seler i produkty pochodne: Może zawierać
Skorupiaki i produkty pochodne: Może zawierać
Soja i produkty pochodne: Nie
Zboża zawierajace gluten: Tak
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Nie
Jaja i produkty pochodne: Tak
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Może zawierać
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Tak
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Pszenica i produkty z pszenicy: Tak