Podgrzybki brunatne to bliscy krewni borowika szlachetnego, a także jedne z najbardziej znanych polskich grzybów. Tradycja ich marynowania jest obecna w kuchni polskiej od wieków. Sekret idealnego smaku tkwi w starannej selekcji grzybów oraz perfekcyjnie skomponowanej recepturze marynaty. Podgrzybek marynowany Devaldano oddaje w niej to, co w nim najcenniejsze – bogactwo leśnego smaku z charakterystyczną dla siebie delikatną, lekko słodką, owocową nutą.
Składniki: Podgrzybek brunatny 54%, woda, cukier, ocet spirytusowy, cebula, sól, przyprawy.
Rodzaj: Marynowane, Solone
Dodatki: woda, cukier, ocet spirytusowy, cebula, sól, przyprawy
Zawartość netto: 280 g
Masa netto produktu po odcieku: 150 g
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie: 248 op. zb. (DU)
Rzeczywiste towary mogą wyglądać inaczej niż na zdjęciach przedstawionych na stronie internetowej. Mogą różnić się wyglądem, kształtem, opakowaniem, składem. Opis produktu prezentowany na stronie ma charakter ogólny, nie jest jednakowy z opisem przedstawionym na opakowaniu produktu.
Orzechy: Nie
Ryby i produkty pochodne: Nie
Seler i produkty pochodne: Nie
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Nie
Zboża zawierajace gluten: Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Tak
Jaja i produkty pochodne: Nie
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie