Tradycyjna babka biszkoptowo-tłuszczowa wykonana przez podbijanie połączonych jajek, cukru i tłuszczu z pozostałymi składnikami .Produkt o delikatnej strukturze i porowatości miąższu oraz delikatnym waniliowym smaku
Składniki: Mąka pszenna, cukier, maja jajowa, olej rzepakowy, białko jaj, skrobia pszenna, emulgatory: mono-i diglicerydy kwasów tłuszczowych, estry kwasów tłuszczowych i poliglicerolu, substancje spulchniające: difosforany, węglany sodu, woda, skrobia modyfikowana, aromat, sól.
Rodzaj: Świeże
Smak: Waniliowy
Typ: Babka
Zawartość netto: 450 g
Rzeczywiste towary mogą wyglądać inaczej niż na zdjęciach przedstawionych na stronie internetowej. Mogą różnić się wyglądem, kształtem, opakowaniem, składem. Opis produktu prezentowany na stronie ma charakter ogólny, nie jest jednakowy z opisem przedstawionym na opakowaniu produktu.
Orzechy: Nie
Orzeszki ziemne (arachidowe) i produkty pochodne: Może zawierać
Ryby i produkty pochodne: Nie
Seler i produkty pochodne: Nie
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Może zawierać
Zboża zawierajace gluten: Tak
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Nie
Jaja i produkty pochodne: Tak
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Może zawierać
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Może zawierać
Pszenica i produkty z pszenicy: Tak