Klasyczny sos pesto wywodzący się z regionu Ligurii, przystosowany dla osób będących na diecie wegańskiej.
Pesto Monini ma kremową, zwartą konsystencję, jest wydajne i proste w zastosowaniu. Wykonane z najwyższej jakości składników ma niepowtarzalny aromat. Wyśmienite do dań z makaronu, kanapek, wędlin, mięs oraz przekąsek.
Składniki: bazylia 37,9%, oliwa z oliwek 37,2%, ziemniaki, orzechy nerkowca, sól, orzeszki pinii, regulator kwasowości: kwas mlekowy, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy
Przeznaczenie: dania z makaronu, kanapki, wędliny, mięsa, przękąski
Zawartość netto: 190 g
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie: 196 op. zb. (DU)
Rzeczywiste towary mogą wyglądać inaczej niż na zdjęciach przedstawionych na stronie internetowej. Mogą różnić się wyglądem, kształtem, opakowaniem, składem. Opis produktu prezentowany na stronie ma charakter ogólny, nie jest jednakowy z opisem przedstawionym na opakowaniu produktu.
Orzechy: Tak
Orzeszki ziemne (arachidowe) i produkty pochodne: Tak
Ryby i produkty pochodne: Nie
Seler i produkty pochodne: Nie
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Nie
Zboża zawierajace gluten: Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Nie
Jaja i produkty pochodne: Nie
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Orzechy nerkowca i produkty z orzecha nerkowca: Tak