Zielone jabłka mają jasne, żywozielone zabarwienie, chociaż niektóre mogą mieć różowe rumieńce. Są chrupiące, soczyste, cierpkie – słodkie jabłka, które są doskonałe zarówno po ugotowaniu, jak również surowe. Najlepiej znana odmiana zielonych jabłek to Granny Smith, która pochodzi z Australii.
Zielone jabłko MONIN ma odświeżający smak zielonych jabłek, który można wzmocnić łącząc go z innymi aromatami słodko-cierpkimi lub złagodzić mieszając z aromatami bogatymi i słodkimi.
BARWA:
Przezroczyste, jasnozielone z żółtymi przebłyskami
SMAK:
Bukiet świeżo zerwanego jabłka Granny Smith; cierpki, słodki i soczysty smak zielonego jabłka, bardzo odświeżający
ZASTOSOWANIA:
Napoje gazowane, lemoniady, koktajle, herbaty, poncze owocowe, smoothies
Składniki: cukier, woda, kwas: E330, zagęszczony sok z zielonych jabłek (1,3 %), naturalny aromat, barwnik: E133.
Pojemność: 0,7 l (dm?)
Typ produktu: Syrop
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie: 96 op. zb. (DU)
Rzeczywiste towary mogą wyglądać inaczej niż na zdjęciach przedstawionych na stronie internetowej. Mogą różnić się wyglądem, kształtem, opakowaniem, składem. Opis produktu prezentowany na stronie ma charakter ogólny, nie jest jednakowy z opisem przedstawionym na opakowaniu produktu.
Orzechy: Nie
Ryby i produkty pochodne: Nie
Seler i produkty pochodne: Nie
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Nie
Zboża zawierajace gluten: Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Nie
Jaja i produkty pochodne: Nie
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie