KIEŁBASA FRANCUSKA SUCHA Mięso wieprzowe (pochodzenie: UE), sól, LAKTOZA, glukoza, przyprawy, czosnek, przeciwutleniacz: E316; kultury starterowe drobnoustrojów, substancje konserwujące: E252, E250. CHORIZO Mięso wieprzowe (pochodzenie: Hiszpania), sól, papryka, MLEKO w proszku, glukoza, czosnek, ekstrakt z owoców, substancje konserwujące: E250, E252; przyprawy. SALAMI WŁOSKIE Mięso wieprzowe (pochodzenie: UE), sól, glukoza, przeciwutleniacz: E301, przyprawy, aromaty naturalne, substancje konserwujące: E250, E252.
Rodzaj: Kiełbasa
Gatunek mięsa: Wieprzowina
Typ: Paczkowany
Metoda wytwarzania: Suszone, Surowe
Klasa trwałości produktu: Półtrwały
Stopień rozdrobnienia: Plastry, Średnio rozdrobnione
Technika utrwalenia: suszenie, solenie
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie: 144 op. zb. (DU)