Łosoś poddany patroszeniu, bez głowy, przecięty na pół wzdłuż linii kręgosłupa. Trym D: usunięty kręgosłup, ości brzuszne, tylne płetwy, kość obojczyka, tłuszcz na płetwie brzusznej usunięty częściowo, usunięte ości, ścięty ogon, usunięta otrzewna. Filet wykonany z surowca 5-6 lub 6-7 kg.
Składniki: łosoś filet ze skórą d-trym
Część ryby: część środkowa
Filetowanie: filety
Gatunek ryby: łosoś
Metoda produkcji: złowione w hodowli
Produkt zmiennowagowy: tak
Skóra: ze skórą
Sposób przetworzenia: świeże
Stopień obrania: skóra
Stopień rozdrobnienia: filet
"Waga szacunkowa: 1,2 - 1,6 kg"
Rzeczywiste towary mogą wyglądać inaczej niż na zdjęciach przedstawionych na stronie internetowej. Mogą różnić się wyglądem, kształtem, opakowaniem, składem. Opis produktu prezentowany na stronie ma charakter ogólny, nie jest jednakowy z opisem przedstawionym na opakowaniu produktu.
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Nie
Jaja i produkty pochodne: Nie
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Orzechy: Nie
Ryby i produkty pochodne: Tak
Seler i produkty pochodne: Nie
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Nie
Zboża zawierajace gluten: Nie