Składniki: mleko pasteryzowane, sól, podpuszczka mikrobiologiczna, regulator kwasowości: kwas cytrynowy.
Składniki: serwatka, śmietanka (z pasteryzowanego mleka krowiego), sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy.
mleko pasteryzowane, sól, podpuszczka mikrobiologiczna, fermenty mlekowe.
śmietana pasteryzowana, mleko pasteryzowane, regulator kwasowości: kwas cytrynowy.
serwatka (z mleka) pasteryzowana, śmietana (z mleka) pasteryzowana, sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy).
śmietana bez laktozy, mleko bez laktozy, regulator kwasowości: E330.
mleko owcze, sól, podpuszczka owcza, fermenty mlekowe.
mleko bawole pasteryzowane, kultury bakterii mlekowych (mleko), sól, podpuszczka.
pasteryzowane mleko krowie, sól, podpuszczka, skórka niejadalna.
mleko, sól, podpuszczka pochodzenia krowiego.
pasteryzowane mleko krowie, sól, podpuszczka, skórka niejadalna.
Stracciatella 73% (śmietanka UHT 45%, mleko pasteryzowane, sól, substancja konserwująca: sorbinian potasu, regulator kwasowości: E330, mikrobiologiczna podpuszczka), mleko pasteryzowane, sól, regulator kwasowości: E330, mikrobiologiczna podpuszczka.
pasteryzowane mleko krowie, sól, podpuszczka, skórka niejadalna.
Składniki: Mleko, sól, podpuszczka mikrobiologiczna.
pasteryzowane mleko, sól, podpuszczka, żywe kultury bakterii. Mleko: UE. Wędzony drewnem bukowym.