mleko, sól, podpuszczka pochodzenia krowiego.
pasteryzowane mleko krowie, sól, podpuszczka, skórka niejadalna.
mleko pasteryzowane, sól, podpuszczka mikrobiologiczna, fermenty mlekowe.
serwatka (z mleka) pasteryzowana, śmietana (z mleka) pasteryzowana, sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy).
mleko owcze, sól, podpuszczka owcza, fermenty mlekowe.
śmietana pasteryzowana, mleko pasteryzowane, regulator kwasowości: kwas cytrynowy.
pasteryzowane mleko krowie, sól, podpuszczka, skórka niejadalna.
pasteryzowane mleko, sól, podpuszczka, żywe kultury bakterii. Mleko: UE. Wędzony drewnem bukowym.
pasteryzowane mleko krowie, sól, podpuszczka, skórka niejadalna.
śmietana bez laktozy, mleko bez laktozy, regulator kwasowości: E330.
mleko bawole pasteryzowane, kultury bakterii mlekowych (mleko), sól, podpuszczka.
Stracciatella 73% (śmietanka UHT 45%, mleko pasteryzowane, sól, substancja konserwująca: sorbinian potasu, regulator kwasowości: E330, mikrobiologiczna podpuszczka), mleko pasteryzowane, sól, regulator kwasowości: E330, mikrobiologiczna podpuszczka.
Składniki: Mleko, sól, podpuszczka mikrobiologiczna.
Składniki: mleko pasteryzowane, sól, podpuszczka mikrobiologiczna, regulator kwasowości: kwas cytrynowy.
Składniki: serwatka, śmietanka (z pasteryzowanego mleka krowiego), sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy.