Koper włoski (Foeniculum officinale)
Owoc kopru
- wspomaga procesy trawienia i prawidłowe funkcjonowanie układu pokarmowego,
- pomaga usunąć uczucie pełności i wzdęcia,
- wspiera naturalną odporność organizmu,
- wpływa korzystnie i przyjemnie na błony śluzowe gardła, strun głosowych,
- przyczynia się do ochrony komórek przed szkodliwym działaniem wolnych rodników.
Składniki: owoc kopru włoskiego (Foeniculum officinale)
Typ: Ekspresowa
Liczba torebek: 20
Rodzaj: Ziołowa
Smak: Ziołowy
Działanie: Wzmacniająca odporność
Zawartość netto: 30 g
Parzenie - temperatura wody: Wrzątek
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie: 144 op. zb. (DU)
Czas parzenia: 8 - 10 min
Rzeczywiste towary mogą wyglądać inaczej niż na zdjęciach przedstawionych na stronie internetowej. Mogą różnić się wyglądem, kształtem, opakowaniem, składem. Opis produktu prezentowany na stronie ma charakter ogólny, nie jest jednakowy z opisem przedstawionym na opakowaniu produktu.
Orzechy: Nie
Ryby i produkty pochodne: Nie
Seler i produkty pochodne: Nie
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Nie
Zboża zawierajace gluten: Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Nie
Jaja i produkty pochodne: Nie
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Wartość odżywcza
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 ml
Wartość energetyczna kcal w porcji (energia): 1,0 kcal
Wartość energetyczna kJ w porcji (energia): 3,0 kJ
Wielkość porcji: 250 ml
Zawartość białek w porcji (ogólnie): 0 g
Zawartość soli w porcji (ogólnie): 0 g
Zawartość tłuszczów w porcji (kwasy tłuszczowe nasycone): 0 g
Zawartość tłuszczów w porcji (ogólnie): 0 g
Zawartość węglowodanów w porcji: 0 g
Zawartość węglowodanów w porcji (cukry): 0 g