Kluski śląskie z mięsem to prosta w przygotowaniu potrawa, która stanowi smakowite i syte danie obiadowe. Gotowane mogą być podawane z sosem lub okraszone podsmażoną cebulą. Tworzą również smaczne uzupełnienie do świeżych lub grillowanych warzyw.
Składniki: ziemniaki odtworzone z suszu ziemniaczanego (56 %), skrobia, mięso (11,3 %) [mięso wieprzowe, mięso wołowe], woda, masa JAJOWA pasteryzowana, mąka SOJOWA, cebula, błonnik PSZENNY, sól, por, marchew, tłuszcz wieprzowy, olej rzepakowy, przyprawy (zawierają SELER), mąka PSZENNA, substancja konserwująca: sorbinian potasu, drożdże, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy, cukier. Może zawierać GORCZYCĘ, MLEKO, nasiona SEZAMU.
"Sposób przygotowania: Do gotowania, Patelnia"
Pojemność: 400 g
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie: 144 op. zb. (DU)