Kiełbasa podkomorzy gruba to średnio rozdrobniona kiełbasa wieprzowa, wędzona, parzona, podsuszana, w osłonce białkowej. Wyrób ma charakterystyczne dla wędlin z tej kategorii linii ziarenka pieprzu, dzięki czemu skutecznie kusi wytrawnych smakoszy.
Składniki: Składniki: mięso wieprzowe, sól, przyprawy, ekstrakty przypraw, maltodekstryna, aromaty (zawierają gluten), hydrolizat białka roślinnego (słonecznik), stabilizator E331, przeciwutleniacz E316, regulator kwasowości E270, wzmacniacz smaku E621, substancja konserwująca E250. Możliwa obecność: selera, soi, gorczycy, mleka(laktozy), jaj.
Rodzaj: Kiełbasa
Gatunek mięsa: Wieprzowina
Typ: Na wagę
"Metoda wytwarzania: Parzone, Wędzone"
Klasa trwałości produktu: Nietrwały
Stopień rozdrobnienia: Średnio rozdrobnione
Wysoka zawartość białka: Tak
Źródło białka: Tak
Produkt bez laktozy: Tak
Niska zawartość cukrów: Tak
Produkt zmiennowagowy: Tak
"Waga szacunkowa: 1 - 1,4 kg"
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie: 32 op. zb. (DU)