mleko, sól, stabilizator-chlorek wapnia, kultury bakterii.
mleko, sól, stabilizator-chlorek wapnia, kultury bakterii.
śmietanka pasteryzowana, skrobia modyfikowana kukurydziana, substancja zagęszczająca: mączka chleba świętojańskiego, kultury bakterii mlekowych
Mleko pasteryzowane, sól, czyste kultury bakterii, podpuszczka, chlorek wapnia – stabilizator, annato – barwnik, lizozym ( z białka jaja kurzego ) – substancja konserwująca.
Mleko pasteryzowane, sól, czyste kultury bakterii, podpuszczka, chlorek wapnia – stabilizator, annato – barwnik, lizozym ( z białka jaja kurzego ) – substancja konserwująca.
Filety ze śledzia atlantyckiego bez skóry solone a'la matjas 80% w oleju rzepakowym 20%. filety ze śledzia atlantyckiego (clupea harengus), olej rzepakowy, sól, regulatory kwasowości: kwas octowy, cytryniany sodu, octany sodu, kwas cytrynowy; cukier, maltodekstryna, glukoza, wzmacniacz smaku: glutaminian monosodowy; przeciwutleniacz: askorbinian sodu; stabilizator: kwas jabłkowy; substancja konserwująca: benzoesan sodu.
Tylżycki ser 46% (mleko, bakterie fermentacji mlekowej) (w tym Tylżycki 10%), mleko odtłuszczone, masło, mleko w proszku odtłuszczone, serwatka w proszku (z mleka), sole emulgujące: E450, E452, E339; skrobia kukurydziana, stabilizatory: E407, E415; sól. Z papryką ser 45% (mleko, bakterie fermentacji mlekowej), mleko odtłuszczone, masło, mleko w proszku odtłuszczone, serwatka w proszku (z mleka), sole emulgujące: E450, E452, E339; skrobia kukurydziana, papryka suszona 0,8%, stabilizatory: E407, E415; sól. Ze szczypiorkiem i cebulą ser 46% (mleko, bakterie fermentacji mlekowej), mleko odtłuszczone, masło, mleko w proszku odtłuszczone, serwatka w proszku (z mleka), sole emulgujące: E450, E452, E339; skrobia kukurydziana, liofilizowane: szczypiorek i cebula 0,3%, stabilizatory: E407, E415; sól. Z pieczarkami ser 45% (mleko, bakterie fermentacji mlekowej), mleko odtłuszczone, masło, mleko w proszku odtłuszczone, serwatka w proszku (z mleka), sole emulgujące: E450, E452, E339; skrobia kukurydziana, pieczarki suszone 0,4%, aromat, stabilizatory: E407, E415; sól.
mleko pasteryzowane, śmietana, sól, podpuszczka, kultury bakterii mlekowych, kultury pleśniowe
maślanka (z mleka), śmietanka (z mleka), odtłuszczone mleko, papaja 4%, cukier, sól, nasiona czarnuszki 0,6%, czerwone curry 0,6%, chili w proszku 0,1%, kurkuma 0,04%, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, kultury bakterii kwasu mlekowego.
Mleko pasteryzowane, żywe kultury bakterii jogurtowych.
mleko,mleko w proszku odtłuszczone,żywe kultury bakterii jogurtowych
Mleko, białka mleka, żywe kultury bakterii i drożdży.
Mleko pasteryzowane, sól, czyste kultury bakterii, podpuszczka, chlorek wapnia – stabilizator, annato – barwnik, lizozym ( z białka jaja kurzego ) – substancja konserwująca.
mąka PSZENNA, woda, sól, emulgator: lecytyny (SOJA); substancja konserwująca: sorbinian potasu; regulator kwasowości: cytryniany potasu, octany sodu; środek do przetwarzania mąki (polepszacz): L-cysteina; skrobia kukurydziana.
Pasteryzowane mleko krowie, kozie, owcze, sól, podpuszczka mikrobiologiczna, kultury kwasu mlekowego
woda, oleje i tłuszcze roślinne (rzepakowy z pierwszego tłoczenia - 25%, palmowy 13%, kokosowy 0,7%), emulgatory (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, polirycnooleinian poliglicerolu), sól (0,5%), aromat, regulator kwasowości (kwas cytrynowy), witaminy (A,D,E), barwnik (karoteny).
woda, oleje i tłuszcze roslinne (rzepakowy z pierwszego tłoczenia - 25%, palmowy, kokosowy), sól (1,4%), emulgatory (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, plirycnooleinian poliglicerolu), aromat, regulator kwasowości (kwas cytrynowy), witaminy (A, D,E), barwnik (karoteny)
40% marynowane, krojone filety ze śledzia atlantyckiego (clupea harengus)* (śledź, cukier, sól, ocet spirytusowy), olej rzepakowy, woda, 8% śmietana (śmietana, stabilizator: karagen), 6,6% cebula marynowana, 6,3% ogórek konserwowy, 3% jabłko pasteryzowane, cukier, ocet spirytusowy, jogurt termizowany (odtłuszczone mleko, skrobia modyfikowana, żelatyna wieprzowa, stabilizator: guma guar), sól, żółtko jaja, sok z jabłek, mielona gorczyca, kurkuma, substancje zagęszczające (guma guar, guma ksantanowa), substancje konserwujące (sorbinian potasu, benzoesan sodu).
40% filety ze śledzia atlantyckiego (clupea harengus)* (śledź, sól, ocet spirytusowy, cukier), olej rzepakowy, woda, 5% cebula marynowana, 5% musztarda (woda, gorczyca, ocet spirytusowy, sól, kurkuma); cukier, śmietana, sól, ocet spirytusowy, 0,7% ziarno gorczycy czarnej, przyprawy (zawiera laktozę i gorczycę), żółtko jaja, substancje konserwujące (sorbinian potasu, benzoesan sodu), aromat.
sery z mleka krowiego, sól, skrobie modyfikowane, substancja zagęszczająca: guma guar, substancja konserwująca: sorbinian potasu.
serek śmietankowy, białka mleka, przyprawy naturalne, sól
serek śmietankowy, białka mleka, cebula i szczypiorek, sól, aromat naturalny
mleko, śmietanka, kultury bakterii jogurtowych
Mleko pasteryzowane, tłuszcz roślinny palmowy nieutwardzony, sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, podpuszczka mikrobiologiczna, kultury mleczarskie.
mleko pasteryzowane, sól, kultury bakteryjne, podpuszczka mikrobiologiczna
serek śmietankowy 97,7%, stabilizator: żelatyna wieprzowa, białka mleka, sól, aromat śmietankowy
masło z mleka (47%), oleje roślinne (rzepakowy - 34%, z lnianki -2%), maślanka z mleka, witaminy (A,D)
masło z mleka (47%), oleje roŚlinne (rzepakowy - 34%, z lninanki - 2%), maślanka z mleka, sól (0,8%), witaminy (A,D)
śmietanka (z mleka), mleko odtłuszczone, woda, zielone chili 2,3%, sól, ocet spirytusowy, cukier, suszone jalapeno 0,45%, czosnek 0,4%, suszone cebula 0,25%, skrobia kukurydzy owskowej, kultury bakterii kwasu mlekowego
mleko pasteryzowane, olej palmowy 27%, sól, kultury bakterii kwasu mlekowego, enzym koagulujący: podpuszczka i lipaza mikrobiologiczna, kultury pleśniowe, stabilizator: chlorek wapnia.
ser (mleko pasteryzowane, sól, kultury bak-terii kwasu mlekowego, enzym koagulujący: podpuszczka mikrobiologiczna, stabilizator: chlorek wapnia), zalewa olejowa ( olej rzepa-kowy, papryka chili 7%, ocet winny, sól mor-ska, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, substancja konserwująca: kwas benzoesowy, woda, chili w proszku 0,5%).
Mleko pasteryzowane, odtłuszczone mleko w proszku, białka mleka, żywe kultury bakterii
mleko,białka mleka, żywe kultury bakterii jogurtowych.
Śmietanka pasteryzowana, żywe kultury mleczarskie
Składniki: mleko pasteryzowane, odtłuszczone mleko w proszku, białka mleka, żywe kultury bakterii jogurtowych, enzym laktaza
Mleko, białka mleka, mleko w proszku, kultury bakterii jogurtowych
mleko, sól, kultury bakterii mlekowych, stabilizator: chlorek wapnia, barwniki: karoteny, annato
serek śmietankowy, chrzan, białka mleka, sól
serek śmietankowy, białka mleka, czosnek, sól, aromat
Mleko, śmietanka, mleko w proszku, żywe kultury bakterii jogurtowych
mleko, sól, stabilizator:chlorek wapnia,kultury bakterii
śmietanka, żywe kultury bakterii mlekowych.
serek śmietankowy (mleko pasteryzowane i śmietana), sól, białka mleka.
mleko pasteryzowane, żywe kultury bakterii jogurtowych.
twaróg ziarnisty, śmietanka, wsad jagodowy (cukier, jagoda 8%, aromat naturalny, koncentrat soku z cytryny), sól
twaróg ziarnisty, śmietanka, wsad malinowy z żurawiną (cukier, malina 4%, żurawina 4%, aromaty naturalne, koncentrat soku z cytryny), sól.
śmietanka pasteryzowana, skrobia modyfikowana kukurydziana, substancja zagęszczająca: mączka chleba świętojańskiego, kultury bakterii mlekowych
mleko, chlorek wapnia, barwnik Annato, podpuszczka, sól, szczepionki serowarskie i propionowe
mleko, sól, stabilizator: chlorek wapnia,kultury bakterii( szczepionka serowarska, szczepionka bakterii propionowych) dopuszcza się dodatek barwnika: annato, bez konserwnatów
Mleko pasteryzowane, sól, bakterie fermentacji mlekowej , stabilizator - chlorek wapnia, barwnik - karoteny