Mięso wieprzowe (71%), woda, sól, białko sojowe, skrobia modyfikowana, białko wieprzowe kolagenowe, glukoza, stabilizatory (difosforany, trifosforany), wzmacniacz smaku (glutaminian monosodowy), przyprawy, ekstrakty przypraw, przeciwutleniacz (askorbinian sodu), substancja konserwująca (azotyn sodu) może zawierać zboża zawierające gluten, mleko (łącznie z laktozą), seler, gorczycę
Rostbef wołowy bez kości 87%, marynata (olej roślinny rzepakowy częściowo utwardzony, przyprawy, sól, cebula, hydrolizowane białko roślinne (kukurydza, rzepak), ekstrakt przypraw), woda, preparat do mięs (sól, proszek owocowy, aromat).
MLEKO kozie pasteryzowane, sól, substancja konserwująca: E202, kultury starterowe (w tym LAKTOZA), podpuszczka
pasteryzowane MLEKO, sól, kultury bakterii kwasu mlekowego, podpuszczka mikrobiologiczna, barwnik: annato
mleko pasteryzowane, sól, kultury bakteryjne, podpuszczka mikrobiologiczna
mleko krowie pełnotłuste, sól, podpuszczka mikrobiologiczna, czarnuszka (1-2%)
mięso wieprzowe, woda, sól, białko SOJOWE, substancja zagęszczająca E 407, skrobia modyfikowana E 1420, regulatory kwasowości: E 262, E 327, E 331, stabilizatory: E 451i, E 450i, E 452i, przeciwutleniacz E 301, wzmacniacze smaku: E 621, E 635, przyprawy, glukoza, substancja konserwująca E 250.
serek śmietankowo-kremowy wyprodukowany zer śmietanki pasteryzowanej oraz regulatora kwasowości: kwasu cytrynowego
100g produktu wyprodukowano ze 140g mięsa wieprzowego. mięso wieprzowe (ue), sól, substancja konserwująca: azotan potasu (e252)
MLEKO kozie pasteryzowane, sól, kultury mleczarskie, kultury pleśniowe, podpuszczka
FILET Z PIERSI KACZKI ZE SKÓRĄ 100%
mleko pasteryzowane, sól, kultury bakterii kwasu mlekowego, enzym koagulujący: podpuszczka mikrobiologiczna, barwnik annatto.
MLEKO kozie pasteryzowane, sól, kultury mleczarskie, kultury pleśniowe, podpuszczka mikrobiologiczna
mleko pasteryzowane, mleko w proszku odtłuszczone, białka mleka , kultury bakterii jogurtowych
Mleko pasteryzowane, sól, bakterie fermentacji mlekowej, stabilizator - chlorek wapnia, barwnik - karoteny. powłoka sera nie jest przeznaczona do spożycia.
MLEKO pasteryzowane, sól, kultury bakterii kwasu mlekowego, podpuszczka mikrobiologiczna, skrobia ziemniaczana
śmietana 99% z mleka, skrobia modyfikowana, substancje zagęszczające, mączka chleba świętojańskiego.
Mleko - 97,98%, sól - 2, podpuszczka - 0,02% środek konserwujący: e 202, e 235
ser (mleko sól, stabilizator- chlorek wapnia, kultury bakterii, barwnik annato), skrobia
pasteryzowane mleko krowie, sól, kultur bakterii mlekowych, barwnik annato
Ugotowane żołądki cielęce (91%), błonnik sojowy, białko sojowe, błonnik pszenny, sól, stabilizatory: cytrynian sodu, trifosforany, difosforany. może zawierać: seler, laktoza (z mleka).
ikra łososia (Oncorhynchus gorbuscha)*, sól, substancja konserwująca: kwas sorbowy.
Dorsz atlantycki filet bez skóry
woda, olej kokosowy (29%), skrobia, sól morska, regulator kwasowości: lakton kwasu glukonowego, aromaty, ekstrakt z oliwy, witamina B12.
Mleko, skrobia ziemniaczana,sól,bakterie fermentacji mlekowej,podpuszczka mikrobiologiczna
Mleko pasteryzowane sól stabilizator: chlorek wapnia kultury bakterii kwasu mlekowego barwnik: beta karoten substancja przeciwzbrylająca: skrobia ziemniaczana
67% solone filety śledziowe [filety ze śledzia atlantyckiego (clupea harengus), woda, sól, ocet spirytusowy], woda, sól, ocet spirytusowy, regulatory kwasowości: cytrynian sodu, kwas cytrynowy; glukoza, substancja konserwująca: benzoesan sodu.
pasteryzowane mleko krowie, sól, podpuszczka, skórka niejadalna.
Mleko - 97,98%, sól - 2%, podpuszczka - 0,02%
Mleko pasteryzowane, sól, kultury bakterii, barwnik beta karoten, podpuszczka
polędwiczka wieprzowa 90%, woda, olej rzepakowy częściowo utwardzony, sól, przyprawy, oliwa z oliwek, olej słonecznikowy, cukier, pomidory, ekstrakty przypraw, proszek owocowy, aromat.
Mleko pasteryzowane, sól, bakterie fermentacji mlekowej, stabilizator - chlorek wapnia, barwnik - karoteny
Polędwiczka wieprzowa 83%,śliwki suszone 2,5%, morele suszone 2,5%, woda, olej roślinny rzepakowy częściowo utwardzony, sól, przyprawy, dekstroza, ekstrakt przypraw, hydrolizowane białko roślinne (kukurydza, rzepak), aromat dymu wędzarniczego, proszek owocowy, aromat.
100 g wyrobu wyprodukowano z 154 g mięsa wieprzowego mięso wieprzowe, sól, glukoza, cukier, przeciwutleniacz [kwas askorbinowy], warzywa suszone, przyprawy (jałowiec 0,15%), ekstrakty przypraw, substancja konserwująca [azotyn sodu]. osłonka jadalna wieprzowa.
100 g kiełbasy wyprodukowano z 154 g mięsa wieprzowego. mięso wieprzowe, sól, glukoza, cukier, przeciwutleniacz (kwas askorbinowy), warzywa suszone, przyprawy, ekstrakty przypraw, substancja konserwująca (azotyn sodu). osłonka jadalna wieprzowa.
Filet z kurczaka Zagrodowego
100g wyrobu wyprodukowano ze 114g szynki wieprzowej z okrywą tłuszczową mięso wieprzowe (ue), sól, maltodekstryna, syrop glukozowy, przeciwutleniacz: askorbinian sodu (e301); ekstrakty przypraw, regulatory kwasowości: mleczan potasu (e326), octany sodu (e262); substancja konserwująca: azotyn sodu (e250). może zawierać gluten pszenny, soję seler gorczycę mleko z laktozą i orzechy laskowe.