Mleko pasteryzowane, sól, podpuszczka, regulator kwasowości: kwas cytrynowy
Mleko, podpuszczka, regulator kwasowości: kwas cytrynowy.
Mleko pasteryzowane, sól, podpuszczka mikrobiologiczna, kultury bakterii kwasu mlekowego
mleko pasteryzowane, sól, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii mlekowych, barwnik annato
mleko, sól, kultury bakteri mlekowych, laktoza z mleka, stabilizator chlorek wapnia, substancje konserwujace: azotan potasu, lizozym (z jaj), sól, czosnek suszony
MLEKO pasteryzowane, sól, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii kwasu mlekowego, podpuszczka mikrobiologiczna, barwnik: karoteny.
mleko, sól, kultury bakterii mlekowych, stabilizator: chlorek wapnia, barwniki: annato
mleko, sól, stabilizator - chlorek wapnia, kultury bakterii.
Mleko, sól, stabilizator - chlorek wapnia, kultury bakterii, barwnik annato
mleko, sól stabilizator-chlorek wapnia, kultury bakterii
mleko, sól, kultury bakterii mlekowych, barwnik: annato.
mleko, sól, kultury bakterii mlekowych, stabilizator: chlorek wapnia, barwniki: annato
mleko, sól, kultury bakterii mlekowych, stabilizator chlorek wapnia, barwniki: karoteny, annato, substancja konserwująca: azotan potasu
Mleko pasteryzowane, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka, bakterie fermentacji mlekowej, substancja konserwująca E 1105 - lizozym z jaja
Mleko, sól, kultury bakterii mlekowych, stabilizator: chlorek wapnia, substancja konserwująca azotan potasu; barwnik annato
Składniki: ser wędzony,mleko krowie,pasteryzowane,kultury bakterii mlekowych,podpuszczka,
Mleko pasteryzowane, sól, kultury bakterii, podpuszczka, stabilizator – chlorek wapnia. Składnik dodatkowy: barwnik (annato).
Mleko, sól, stabilizator chlorek wapnia, substancja konserwująca azotan potasu, kultury bakterii mlekowych (zawiera laktozę z mleka), barwnik annato.
mleko krowie, kultury bakterii, podpuszczka, sól, dodatkowe
Mleko pasteryzowane, sól, kultury bakterii, podpuszczka mikrobiologiczna, stabilizator: chlorek wapnia.
Mleko pasteryzowane, sól, kultury bakterii, podpuszczka mikrobiologiczna, stabilizator: chlorek wapnia,
Mleko pasteryzowane, sól, kultury bakterii, podpuszczka mikrobiologiczna, stabilizator: chlorek wapnia,
Mleko pasteryzowane, sól, kultury bakterii, podpuszczka mikrobiologiczna, stabilizator: chlorek wapnia,
Składniki: mleko pasteryzowane, bakterie fermentacji mlekowej
Mleko pasteryzowane normalizowane, zakwas.
Mleko pasteryzowane, bakterie fermentacji mlekowej.
Mleko pasteryzowane normalizowane, zakwas.
Mleko pasteryzowane normalizowane, bakterie fermentacji mlekowej
Mleko pasteryzowane, skrobia modyfikowana, kultury bakterii mlekowych
mleko pasteryzowane, kultury bakterii fermentacji mlekowej i drożdży
mleko, mleko odtłuszczone w proszku, białka mleka, aktywna mikroflora.
Mleko pasteryzowane, żywy kultury bakterii i drożdży kefirowych.
Mleko, maślanka, kultury bakterii fermentacji mlekowej.
mleko*, mleko zagęszczone odtłuszczone*, żywe kultury bakterii jogurtowych. *Wyprodukowano bez stosowania GMO.
Mleko, białka mleka, żywe kultury bakterii jogurtowych oraz l. acidophilus i bifidobacterium lactis.
boczek wieprzowy ze skórą 84%, woda, sól, stabilizatory [E451, E450, E262], białko SOJOWE, błonnik PSZENNY bezglutenowy, substancja żelująca [E407], białko wieprzowe, skrobia modyfikowana, aromaty (w tym aromat dymu wędzarniczego), wzmacniacze smaku [E621, E635], przeciwutleniacz [E301], cukier, substancja konserwująca [E250].
mięso wieprzowe, sól, stabilizator: difosforany, syrop glukozowy przeciwutleniacz: kwas askorbinowy, aromaty, substancja konserwująca: azotyn sodu. 100g produktu wyprodukowanego ze 100 g mięsa wieprzowego. produkt może zawierać: zboża zawierające gluten, soję, mleko (łącznie z laktozą), seler, gorczycę.
pasteryzowane mleko krowie, sól, bakterii fermentacji mlekowych, barwnik: annato.
mięso wieprzowe, tłuszcz wieprzowy, białko zwierzęce wieprzowe uwodnione, sól, przyprawa (zawiera aromaty, ekstrakty przypraw, syrop glukozowy, ekstrakt dymu wędzarniczego ), glukoza, cukier, przeciwutleniacze: kwas l-askorbinowy, askorbinian sodu, wzmacniacz smaku: glutaminian monosodowy, substancja konserwująca: azotyn sodu, bakterie fermentacji mlekowej . produkt może zawierać : selera, gorczycy, soi, pochodnych mleka. do wytworzenia 100 g produktu zużyto 140 g mięsa wieprzowego
mięso wieprzowe, sól, przyprawa (zawiera aromaty, ekstrakty przypraw, aromat dymu wędzarniczego ), syrop glukozowy, cukier, glukoza, barwnik: kwas karminowy, wzmacniacz smaku: glutaminian monosodowy, przeciwutleniacz: izoaskorbinian sodu, substancja konserwująca: azotyn sodu, bakterie fermentacji mlekowej. produkt może zawierać : seler, gorczycę, soję, pochodne mleka. do wytworzenia 100 g produktu zużyto 139 g mięsa wieprzowego.
mięso wieprzowe (60%), woda, mięso z kurczaka (3%), skrobia, sól, tłuszcz wieprzowy, mąka sojowa, regulatory kwasowości: octan potasu, mleczan potasu; błonnik ziemniaczany, substancje zagęszczające: karagen, guma ksantanowa; stabilizatory: trifosforany, difosforany; aromaty (zawierają laktozę z mleka), wzmacniacze smaku: glutaminian monosodowy, 5'- rybonukleotydy disodowe; białko sojowe, glukoza, przeciwutleniacz: askorbinian sodu; barwnik: kwas karminowy; substancja konserwująca: azotyn sodu. produkt może zawierać: zboża zawierające gluten (pszenny, owsiany), jaja, seler i gorczycę. wartość odżywcza w 100 g produktu: wartość energetyczna 904 kj/218 kcal, tłuszcz 18 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 6,7 g, węglowodany 3,5 g, w tym cukry 0,9 g, białko 10 g, sól 1,9 g
mięso z kurczaka (29%), mięso oddzielone mechanicznie z kurczaka (14%), mięso wieprzowe (38%), tłuszcz wieprzowy, tłuszcz z kurczaka, woda, błonnik bambusowy, sól, przyprawy, wzmacniacz smaku: E621; regulator kwasowości: E331; substancja konserwująca: E250; osłonka jadalna: jelito wieprzowe. Produkt może zawierać: zboża zawierające gluten, gorczycę, soję, seler, mleko (łącznie z laktozą ).
Mleko pasteryzowane, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka mikrobiologiczna, bakterie fermentacji mlekowej, Penicillium candidum. Może zawierać orzechy.
Mleko, sól, zioła prowansalskie (0,7%), stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka mikrobiologiczna, bakterie fermentacji mlekowej, Penicillium candidum. Może zawierać orzechy.
mleko, śmietanka, mleko w proszku, kultury mleczarskie