Pateryzowane mleko owcze (min. 70%), pasteryzowane mleko kozie (maks. 30%), sól, bakterie kwasu mlekowego, podpuszczka mikrobiologiczna.
Solona ikra gromadnika (mallotus villosus)* (80 %), woda, olej słonecznikowy rafinowany, dezodoryzowany, sól kuchenna, cukier biały, wzmacniacz smaku (e621), przeciwutleniacz (e300), substancje konserwujące (e200, e211), spożywczy preparat barwiący (substancja utrzymująca wilgoć (e422), barwnik (e153), emulgator (e433)).
pasteryzowane mleko owcze (min. 70%) i kozie (max. 30%), kultury bakterii kwasu mlekowego, podpuszczka mikrobiologiczna. Wilgotność max. 56%, Zawartość tłuszczu w suchej masie min. 43%.
pasteryzowane mleko krowie, sól, podpuszczka, skórka niejadalna.
Mleko - 99,175%, sól - 0,8%, podpuszczka - 0,02% kultury starterowe - 0,005%
zalewa octowa 56% (woda, ocet spirytusowy, cukier, sól, syrop cukru karmelizowanego, aromat), opiekane filety z makreli ze skórą, panierowane 39% (filety z makreli (scomber scombrus), mąka pszenna, olej rzepakowy), cebula marynowana (cebula, woda, sól, regulator kwasowości: kwas octowy), marchew marynowana (marchew, woda, sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), przyprawy.
pasteryzowane mleko krowie, owcze i kozie, sól, podpuszczka mikrobiologiczna, mięta. Tłuszcz w suchej masie: min. 43%.
Ser 69% (mleko pasteryzowane, sól, kultury bakterii kwasu mlekowego (z mleka), podpuszczka mikrobiologiczna, substacja konserwująca (e 251), barwnik (karoteny)), woda, śmietanka (z mleka), białko jaja w proszku, skrobia.
Borowik szlachetny (boletus edulis) 43%, woda, ocet spirytusowy, cukier, sól
Olej rzepakowy 46%, woda, estry stanoli roślinnych (stanole roślinne 6,6 g/100 g), tłuszcz palmowy*, emulgatory (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, sól (0,5%), aromaty naturalne, regulator kwasowości (kwas cytrynowy), barwnik (karoteny), retinol, witamina d(ergokalcyferol). *posiada certyfikat zrównoważonej produkcji. żaden ze składników nie jest pochodzenia zwierzęcego.
Woda, ser cheddar (39 %), masło, skrobia modyfikowana, sole emulgujące: e331, e452, sól, ocet spirytusowy, białka mleka, aromat (zawiera mleko), substancja zagęszczająca e415, substancja konserwująca e200, barwniki: ekstrakt z papryki, karoteny.
mięso wieprzowe 65% (ue), woda, tłuszcz wieprzowy, sól, skrobia ziemniaczana, błonnik pszenny, białko sojowe, stabilizator: trifosforany; substancja zagęszczająca: karagen, białko wieprzowe kolagenowe (hemoglobina); przeciwutleniacz: izoaskorbinian sodu, wzmacniacz smaku: glutaminian monosodowy; glukoza, cukier, przyprawy, aromat, ekstrakty przypraw, substancja konserwująca: azotyn sodu, osłonka jadalna (jelito wieprzowe). produkt może zawierać: seler, gorczycę, mleko (łącznie z laktozą) i orzechy laskowe.
Mięso wieprzowe 36% (w tym mięso z szynki 13%), woda, skórki z kurczaka, wątroba z kurczaka (8%), tłuszcz wieprzowy, kasza manna (z pszenicy), skrobia ziemniaczana, skórki wieprzowe, sól, pomidor suszony (1,3%), przyprawy, wzmacniacz smaku: e621; emulgatory: e471, e472c; regulator kwasowości: e262; stabilizator: e331; hydrolizowane białko sojowe i kukurydziane, aromaty, glukoza, przeciwutleniacz: e301; barwnik: kwas karminowy; substancja konserwująca: e250. produkt może zawierać: zboża zawierające gluten owsiany, mleko, jaja, seler i gorczycę.
Mango: mleko (65%), sos mango (15%) [mango (35%*), cukier, sok z mango z koncentratu (9%*), skrobia modyfikowana, substancje zagęszczające: guma guar, pektyny: regulatory kwasowości: kwas askorbinowy, kwas cytrynowy, cytryniany sodu; aromat, barwnik: karoteny], ryż (6,8%), cukier, śmietanka, białka mleka, skrobia modyfikowana, jaja w proszku, substancje zagęszczające: mączka chleba świętojańskiego, guma guar; sól, aromat. kokos: mleko (65%), sos kokosowy (15%) [woda, cukier, krem kokosowy (20%*), skrobia modyfikowana, substancja zagęszczająca: mączka chleba świętojańskiego, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy, regulatory kwasowości: kwas cytrynowy, cytryniany sodu; aromat], ryż (6,8%), cukier, śmietanka, białka mleka, skrobia modyfikowana, jaja w proszku, substancje zagęszczające: mączka chleba świętojańskiego, guma guar; sól, aromat. *w sosie
boczek wieprzowy 85%, woda, sól, stabilizatory: e451, glukoza, białko wieprzowe, przeciwutleniacz: e316; maltodekstryna, aromaty naturalne, substancja konserwująca: e250.
Ciecierzyca gotowana 64%, olej rzepakowy, papryka, pasta sezamowa, pasta ajwar (papryka, bakłażan, papryczka chilli, ocet winny), przyprawy i ekstrakty przypraw, sól, regulatory kwasowości: kwas cytrynowy, wodorowęglan sodu; cukier 0,45%, substancja konserwująca: sorbinian potasu.
ŚMIETANKA 35% (59,2%); mascarpone (ŚMIETANKA 40% tłuszczu; regulator kwasowości: kwasek cytrynowy) (40%); skrobia modyfikowana; stabilizatory: guma guar; karagen
Tłuszcz wieprzowy 57%, skwarki wieprzowe 23%, boczek wędzony 15%, sól, cebula,aromaty,majeranek,pieprz czarny, czosnek.
Mleko pasteryzowane, sól, kultury bakterii, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka mikrobiologiczna.
Mleko pasteryzowane, sól, stabilizator - chlorek wapnia, podpuszczka mikrobiologiczna, kultury bakterii mlekowych, barwnik- karoteny
MLEKO pasteryzowane, sól, stabilizator - chlorek wapnia, podpuszczka mikrobiologiczna, kultury bakterii mlekowych, barwnik- karoteny
MLEKO pasteryzowane, sól, stabilizator - chlorek wapnia, podpuszczka mikrobiologiczna, kultury bakterii mlekowych, barwnik- karoteny
Sos warzywno – owocowy [woda, cebula 13%, ananas pasteryzowany 8% (ananas, woda, cukier, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), cukier, kukurydza konserwowa 6% (kukurydza, woda, sól), jabłko konserwowe 4% (jabłko, woda, cukier, przeciwutleniacze: kwas cytrynowy, kwas askorbinowy), pędy bambusa 4%, koncentrat pomidorowy 2%, skrobia modyfikowana, sól, olej rzepakowy, ocet spirytusowy, przyprawy], kawałki filetów ze srebrzyka smażone [srebrzyk (argentina silus), mąka pszenna, olej rzepakowy].
Mleko pasteryzowane, sól, kultury bakterii, podpuszczka.
Składniki: Mleko, sól, podpuszczka mikrobiologiczna.
boczek wieprzowy bez żeber, bez skóry 85%, morele suszone 5,8%, marynata (olej roślinny rzepakowy; tłuszcz rzepakowy całkowicie utwardzony, przyprawy (w tym GORCZYCA, papryka, pieprz, SELER), sól, aromaty i ekstrakty, cukier), woda, preparat do mięs (sól, proszek owocowy, aromat).
boczek wieprzowy bez żeber, bez skóry 71%, farsz 21% (mięso wieprzowe, sól, przyprawy m.in. czosnek-zawiera DWUTLENEK SIARKI), marynata (olej roślinny rzepakowy; tłuszcz rzepakowy całkowicie utwardzony, przyprawy i ekstrakty (w tym papryka, cebula, czosnek), sól, hydrolizat białka roślinnego (kukurydza), cukier), woda, preparat do mięs (sól, proszek owocowy, aromat).
Mięso wołowe 86%, woda, sól, błonnik pszenny bezglutenowy, aromaty, burak ćwikłowy sproszkowany, stabilizatory: octany sodu, cytryniany sodu; przeciwutleniacze: askorbinian sodu, kwas askorbinowy.
95% tuńczyk [euthynnus (katsuwonus) pelamis]*, oliwa z oliwek
95% tuńczyk [euthynnus (katsuwonus) pelamis]*, woda.
95% tuńczyk [euthynnus (katsuwonus) pelamis]*, olej słonecznikowy
Oleje i tłuszcze roślinne (rzepakowy - 34%, palmowy), woda, masło z mleka (6,8%), emulgatory (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych), mleko odtłuszczone w proszku (0,5%), sól (0,3%), substancja konserwująca (sorbinian potasu), regulator kwasowości (kwas cytrynowy), aromat, witaminy (a, d), barwnik (karoteny)
45,7% gotowane małże - omułek jadalny (mytilus edulis), woda, 8% cebula, 7% ogórki konserwowe, 6% koncentrat pomidorowy, ocet spirytusowy, 3% czerwona papryka, cukier, 2% seler, skrobia modyfikowana, sól, aromaty.
Mleko odtłuszczone, mleko odtłuszczone odtworzone, cukier, śmietanka, oligofruktoza, przecier truskawkowy 1,5%, sok z granatu z soku zagęszczonego 0,5%, stabilizator: pektyny, dekstroza, skrobia modyfikowana, mineralne z mleka, naturalne aromaty, regulatory kwasowości (kwas cytrynowy, cytryniany sodu), żywe kultury bakterii jogurtowych, l. casei danone cncm i-1518: min. 20 miliardów (20 x 10^9) jtk/100 g, witaminy (c, b6, d), magnez.
Filet z piersi kaczki wolno gotowany. filet z piersi kaczki bez kości, ze skóra 90%, woda, sól, ekstrakty przypraw, maltodekstryna, skrobia ryżowa, cukier, przyprawy. sos żurawinowy. 40 % żurawina, woda, cukier, skrobia modyfikowana, stabilizator: pektyny, sok cytrynowy z zagęszczonego soku cytrynowego, koncentrat czarnej marchwi, naturalny aromat.
Ser(mleko pasteryzowane, sól, kultury bakterii kwasu mlekowego, enzym koagulujący: podpuszczka mikrobiologiczna, stabilizator: chlorek wapnia), zalewa solankowa (woda, sól, oregano 0,05%, słodka bazylia 0,05%, stabilizator: chlorek wapnia, sól, substancja konserwująca: kwas mlekowy)
Ser(mleko pasteryzowane, sól, kultury bakterii kwasu mlekowego, enzym koagulujący: podpuszczka mikrobiologiczna, stabilizator: chlorek wapnia), zalewa solankowa (woda, sól, czosnek 0,38%, pietruszka 0,13%, stabilizator: chlorek wapnia, sól, substancja konserwująca: kwas mlekowy)
Ser(mleko pasteryzowane, sól, kultury bakterii kwasu mlekowego, enzym koagulujący: podpuszczka mikrobiologiczna, stabilizator: chlorek wapnia), zalewa solankowa (woda, sól, stabilizator: chlorek wapnia, sól, substancja konserwująca: kwas mlekowy)
Ser (mleko pasteryzowane, sól, kultury bakterii kwasu mlekowego, enzym koagulujący: podpuszczka i lipaza mikrobiologiczna, stabilizator: chlorek wapnia, enzym laktaza), zalewa solankowa (woda, sól, stabilizator: chlorek wapnia, sól, substancja konserwująca: kwas mlekowy)
Ser (mleko pasteryzowane, sól, kultury bakterii kwasu mlekowego, enzym koagulujący: podpuszczka i lipaza mikrobiologiczna, stabilizator: chlorek wapnia, enzym laktaza), zalewa solankowa (woda, sól, mix czerwonej papryki i chili 0,5% stabilizator: chlorek wapnia, sól, substancja konserwująca: kwas mlekowy)
Mleko pasteryzowane (87 %), białko mleka, substancje słodzące (erytrytol, glikozydy stewiolowe ze stewii), stabilizatory (karagen), substancja zagęszczająca (guma guar) naturalny aromat, enzym laktaza, aminokwasy rozgałęzione bcaa (0,1% ) (leucyna, izoleucyna, walina), sól emulgująca (cytryniany sodu), regulator kwasowości (węglan magnezu) sól, witamina d.
maślanka (z mleka) śmietanka (z mleka), jogurt o zawartości tłuszczu 3,5%, cebula granulowana 1,95%, sól, szczypiorek 0,4%, kultury bakterii kwasu mlekowego
Mleko pasteryzowane -74.56%, śmietanka uht - 25%, sól - 0,33%, podpuszczka - 0,01%, regulator kwasowości - 0,1%
Mleko bawole, sól, podpuszczka, penicylina.
Mleko bawole, trufla czarna (tuber aestivum vitt.) (1,5%) sól, podpuszczma, penicillium, aromat naturalny
Składniki: Mleko krowie - 97,98%, sól - 2%, podpuszczka - 0,02%, lizozym z jaja
Mleko krowie - 97,98%, sól - 2%, podpuszczka - 0,02%, lizozym z jaja
Mleko krowie - 97,98%, sól - 2%, podpuszczka - 0,02%, lizozym z jaja
Składniki: Mleko - 98,471% sól - 1,5%, podpuszczka - 0,004%, lizozym z jaja - 0,025%
Składniki: Ser gorgonzola dop 72% (mleko pasteryzowane, pleśnie,ferment mlekowy, sól, podpuszczka), woda, śmietanka mleczna, sól emulgująca (cytrynian sodu)
Ser parmigiano reggiano dop 45% (mleko, sól, podpuszczka), woda, śmietanka mleczna, sól emulgująca (cytrynian sodu)
Ser provolone 58% (mleko, sól, podpuszczka), woda, sól emulgująca (cytrynian sodu)
Pasteryzowane mleko krowie - 99,475%, sól - 0,5%, podpuszczka - 0,02%, kultury starterowe - 0,005%
Składniki: Pasteryzowane mleko krowie - 99,475, sól - 0,5%, podpuszczka - 0,02%, kultury starterowe - 0,005%
Mleko 97,98%, sól 2%, podpuszczka 0,02%