mleko, białka mleka, żywe kultury bakterii i drożdży kefirowych. Zawiera aktywną mikroflorę.
Mleko, białka mleka, żywe kultury bakterii i drożdży kefirowych.
mleko, żywe kultury bakterii fermentacji mlekowej
mleko, żywe kultury bakterii jogurtowych (Streptococcus thermophilus, Lactobacillus delbrueckii ssp. bulgaricus).
mleko, żywe kultury bakterii fermentacji mlekowej
serek twarogowy ziarnisty (z mleka), śmietanka (z mleka), sól.
mleko, maślanka z produkcji masła, białka mleka, żywe kultury bakterii fermentacji mlekowej.
Mleko spożywcze, pasteryzowane w wysokiej temperaturze.
Mleko*, wsad z owsianką i jabłkiem (woda, cukier ** jabłka - 5,6%,, płatki i kasza owsiana - 4,7%, śmietanka (mleko*), zagęszczony sok cytrynowy, skrobia kukurydziana, koncentrat z marchwi), białka mleka*, żywe kultury bakterii jogurtowych. * wyprodukowane bez stosowania gmo / ** bez gmo
Mleko, wsad z owsianką i bananem (woda, cukier, banany - 5,6%, płatki i kasza owsiana - 5,3%, śmietanka (mleko), aromat, skrobia kukurydziana, koncentrat z marchwi), białka mleka, cukier, skrobia modyfikowana kukurydziana, substancja zagęszczająca: pektyny; żywe kultury bakterii jogurtowych.
Mleko*, wsad z owsianką (woda, płatki i kasza owsiana -5,4%, cukier ** , śmietanka (mleko*), zagęszczony sok cytrynowy, aromat, skrobia kukurydziana), białka mleka*, żywe kultury bakterii jogurtowych. *wyprodukowane bez stosowania gmo / ** bez gmo
Mleko, wsad z owsianką, rodzynkami i orzechami (woda, cukier, płatki i kasza owsiana - 5,3%, rodzynki - 2%, orzechy włoskie i laskowe - 2%, śmietanka (mleko), skrobia kukurydziana, naturalny aromat, syrop ze skarmelizowanego cukru), białka mleka, cukier, skrobia modyfikowana kukurydziana, substancja zagęszczająca: pektyny; żywe kultury bakterii jogurtowych. należy spożyć do: data na wieczku.