Produkt mięsny -wędzonka z mięsa wieprzowego (pochodzenie mięsa: Unia Europejska) bez skóry, bez żeber, bez chrząstek, peklowana, wędzona, poddana obróbce cieplnej. Produkt oferowany do sprzedaży w kawałku, pakowany w vacum Boczek ten wzbogaci walory smakowe i zapachowe każdej potrawy.
Składniki: boczek wieprzowy (94%), sól, białko sojowe, stabilizatory: E 451, E 452; substancja zagęszczająca: E 407, maltodekstryna, glukoza, przeciwutleniacze: E 316, E 301, aromaty, białko wieprzowe, substancja konserwująca: E 250. Produkt może zawierać: jaja, mleko, (łącznie z laktozą), seler, gorczycę.
Rodzaj: Wędzonka
Gatunek mięsa: Wieprzowina
Typ: Paczkowany
"Metoda wytwarzania: Parzone, Wędzone"
Klasa trwałości produktu: Nietrwały
Stopień rozdrobnienia: W całości
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie: 80 op. zb. (DU)