Cukier, miazga kakaowa, mielone migdały (13,9%), tłuszcz kakaowy, tłuszcz mleczny, fruktoza, syrop glukozowy, syrop z cukru inwertowanego, dekstroza, emulgator: lecytyny (soja), aromat naturalny, wyciąg z wanilii. Czekolada: masa kakaowa minimum 50%.
cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku (23,5 %), miazga kakaowa, tłuszcz mleczny, emulgator: lecytyny (soja), wyciąg z wanilii. Czekolada: masa kakaowa minimum 32 %. Może zawierać także orzechy laskowe, migdały, orzeszki ziemne i inne orzechy.
miazga kakaowa, cukier, tłuszcz kakaowy, emulgator: lecytyny (soja), wyciąg z wanilii. Czekolada: masa kakaowa minimum 72 %. Może zawierać także mleko, orzechy laskowe, migdały, orzeszki ziemne i inne orzechy.
cukier, pełne mleko w proszku (16,7%), tłuszcz kakaowy, orzechy laskowe (15%), miazga kakaowa, migdały (5%), maślanka w proszku (z mleka), laktoza (z mleka), emulgator: lecytyny (soja), wyciąg z wanilii. czekolada: masa kakaowa minimum 32%. może zawierać także orzeszki ziemne i inne orzechy.
Miazga kakaowa, cukier, migdały, tłuszcz kakaowy, zagęszczony sok pomarańczowy, mus jabłkowy, emulgator: lecytyny (soja), aromaty naturalne, ananas, substancja zagęszczająca: alginian sodu, kwas: kwas cytrynowy.
Cukier, tłuszcz kakaowy, pełnotłuste mleko w proszku (11,4%), mleko pełne w proszku (11%), miazga kakaowa, odtłuszczone mleko w proszku, laktoza (z mleka), kawa, maślanka w proszku (z mleka), emulgator: lecytyny (soja), sól, wyciąg z wanilii. Czekolada śmietankowa: masa kakaowa minimum 32%, biała czekolada: masa kakaowa minimum 28%.