Pasteryzowane mleko krowie, sól, kultury bakterii kwasu mlekowego (mleko), podpuszczka mikrobiologiczna
Pasteryzowane mleko krowie, sól, kultury bakterii kwasu mlekowego (mleko), podpuszczka mikrobiologiczna.
Składniki: Grzyby shiitake 34% (lentinus edodes), pieczarka 21% (agaricus bisporus), śmietana (z mleka), mleko, pełnotłusty twardy ser (z mleka), woda, masło (z mleka), skrobia, naturalne aromaty (zawierają pszenicę), sól. może zawierać jaja, orzechy, skorupiaki, mięczaki, ryby, seler i soję.
Nadzienie 53%: ricotta (serwatka, mleko, sól), borowiki 9% (boletus edulis i serwatka w proszku, olej słonecznikowy, błonnik roślinny (cykoria i pszenica), bułka tarta (mąka pszenna miękka, woda, sól, drożdże), mleko śmietana, ser parmigiano reggiano chnp*, masło, mąka ryżowa, naturalne aromaty, sól, borowiki rehydratyzowane 6% (woda, borowiki suszone 33%), natka pietruszki, ziemniaki. makaron 47%: mąka z pszenicy miękkiej, jajko 30%, kasza manna z pszenicy durum.
Składniki: Mleko pasteryzowane półtłuste (93%), cukier, kawa rozpuszczalna (1,5%), odtłuszczone mleko w proszku, kakao w proszku (0,07%).
Pasteryzowane mleko krowie, sól, kultury bakterii kwasu mlekowego (mleko), podpuszczka mikrobiologiczna.
Pasteryzowane mleko krowie, sól, kultury bakterii kwasu mlekowego (mleko), podpuszczka mikrobiologiczna.