Odtworzone mleko odtłuszczone, ser 30 % (w tym 9 % sera gouda), masło, sole emulgujące: e450, e452, e331, odtłuszczone mleko w proszku, białka mleka, naturalny aromat (zawiera mleko), sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy.
Odtworzone mleko odtłuszczone, ser 29 % (w tym 2 % sera emmentaler), masło, sole emulgujące: e450, e452, e331, odtłuszczone mleko w proszku, białka mleka, naturalny aromat (zawiera mleko), sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy.
mleko pasteryzowane, kultury bakterii, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka mikrobiologiczna.
Mleko pasteryzowane, kultury bakterii, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka mikrobiologiczna.
mleko pasteryzowane, kultury bakterii, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka mikrobiologiczna.
mleko pasteryzowane, kultury bakterii, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka mikrobiologiczna.
ser Cheddar (51%), ser (15%), odtłuszczone mleko, masło, odtłuszczone mleko w proszku, sole emulgujące (E331, E339, E452), białka mleka, sól, barwniki: ekstrakt z papryki i karoteny, substancja przeciwzbrylająca: lecytyna słonecznikowa
Ser twarogowy, białka mleka, sól, czosnek suszony (0,6%), ekstrakt przypraw, substancje zagęszczające: mączka chleba świętojańskiego, guma guar, zioła (0,2%), cebula suszona, regulator kwasowości: kwas cytrynowy