woda, papryka jalape?o, sól, ocet spirytusowy, regulatory kwasowości (kwas octowy, kwas cytrynowy), substancja wiążąca chlorek wapnia, substancja konserwująca pirosiarczyn sodu.
woda, papryka jalapeno, sól, ocet spirytusowy, ocet z trzciny cukrowej, regulator kwasowości kwas cytrynowy, substancja wiążąca chlorek wapnia, substancja konserwująca sorbinian potasu. Produkt może zawierać mleko i sezam.
Gruszki, woda, cukier, regulator kwasowości – kwas cytrynowy.
Owoce 60% (jeżyny 16%, jagody 15%, czarne porzeczki, wiśnie, truskawki), woda, cukier, syrop glukozowo - fruktozowy, skrobia modyfikowana, zagęszczony sok z aronii, regulator kwasowości kwas cytrynowy, substancja wiążąca mleczan wapnia.
Miazga sezamowa tahini 30%, daktyle suszone namoczone (daktyle suszone, woda), woda, cukier, aromat.
cukier, wiórki kokosowe 19% ( wiórki kokosowe, substancja konserwująca dwutlenek siarki), ekstrakt z orzecha kokosowego 12%, woda, substancje zagęszczające (pektyna, guma guar) stabilizator karboksymetyloceluloza, emulgator E 435, aromat. Produkt może zawierać zboża zawierające gluten.
Pomidory 58%, cebula 9,9%, woda, cukier, ocet spirytusowy, modyfikowana skrobia kukurydziana, papryka jalapeno 2,4%, zielona papryka chilli 2,2%, czerwona słodka papryka 2,0%, sól, aromaty, czosnek, przeciwutleniacz kwas askorbinowy, przyprawy, koncentrat soku z cytryny, ekstrakt z papryki.
Małże, olej słonecznikowy, pomidory (6%), cebula, przyprawy, sól.
Pieczarki, woda, sól, regulator kwasowości - kwas cytrynowy, przeciwutleniacz - kwas askorbinowy
woda, syrop glukozowo-fruktozowy, mak 21%, bakalie 8% (rodzynki, kandyzowane skórki pomarańczowe), cukier, skrobia modyfikowana, mąka pszenna, błonnik bambusowy, aromat, cynamon, regulator kwasowości kwas cytrynowy, substancja konserwująca dwutlenek siarki.
Woda, oleje roślinne( olej rzepakowy, olej kokosowy) , ser 7,9%, modyfikowana skrobia kukurydziana, mąka pszenna, aromaty (mleko, wzmacniacze smaku: guanylan, disodowy, inozynian disodowy,) białko mleka sól regulatory kwasowości fosforan sodu, brawnik, karoten stabilizator guma ksantenowa guma guar barwnik kapsorubina, regulator kwasowości kwas cytrynowy, przeciwutleniacz, kwas cytrynowy przeciwutleniacz kwas askorbinowy.
Oliwki, woda, sól, regulatory kwasowości: kwas mlekowy, kwas cytrynowy, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy. produkt może zawierać pestki lub ich fragmenty.
Oliwki, woda, sól, stabilizator: glukonian żelazawy. produkt może zawierać pestki lub ich fragmenty.
olej rzepakowy, papryka zielona średnio-pikantna 29%, masa serowa 28% (ser twarogowy 23%, ser feta 4%, cukier, nać pietruszki suszona, sól), sól, regulator kwasowości kwas cytrynowy, przeciwutleniacz pirosiarczyn sodu, substancja konserwująca benzoesan sodu. Produkt może zawierać seler, sezam i ryby.
czereśnie z ogonkami, woda, cukier, regulator kwasowości - kwas cytrynowy, aromat, barwnik - E129 - może mieć szkodliwy wpływ na aktywność i skupienie uwagi u dzieci
Woda, oliwki, sól, stabilizator: glukonian żelazawy. produkt może zawierać pestki lub ich fragmenty.
Oliwki, woda, sól, regulatory kwasowości - kwas mlekowy, kwas cytrynowy; przeciwutleniacz: kwas askorbinowy. produkt może zawierać pestki lub ich fragmenty.
groszek zielony, woda, sól, przeciwutleniacz - kwas askorbinowy
fasola biała, woda, sól, przeciwutleniacz – kwas askorbinowy
Pulpa z mango, regulator kwasowości kwas cytrynowy
pieprz zielony ziarnisty, woda, ocet spirytusowy, sól, regulator kwasowości - kwas octowy
śliwka suszona bez pestek, substancja konserwująca E202
Rozdrobniony miąższ orzechów kokosowych, substancja konserwująca - dwutlenek siarki.
pieczarki, woda, cebula, marchew, ocet spirtusowy, cukier, sól, regulator kwasowości - kwas cytrynowy, przyprawy.
pieczarki, woda, sól, regulator kwasowości- kwas cytrynowy, przeciwutleniacz- kwas askorbinowy
Rodzynki, olej słonecznikowy, substancja konserwująca, dwutlenek siarki,
brzoskwinie, woda, cukier, regulator kwasowości - kwas cytrynowy
papryka jalapeno, woda, sól, regulatory kwasowości - kwas octowy, kwas cytrynowy
ananasy, woda, cukier, regulator kwasowości -kwas cytrynowy
pomidory, sól, regulator kwasowości- kwas cytrynowy
Truskawki, cukier, woda, substancja żelująca pektyny, regulator kwasowości (kwas cytrynowy, cytrynian wapnia) koncentrat soku z czarnej marchwi, substancja zagęszczająca guma guar, przeciwutleniacz kwas askorbinowy, substancja konserwująca sorbian potasu.
ogórki, woda, ocet spirytusowy, sól, cukier, przyprawy (koper, cebula, gorczyca, ziarna pieprzu) substancja konserwująca - benzoesan sodu.
morele suszone bez pestek, substancja konserwująca dwutlenek siarki
Składniki: Orzechy pistacjowe prażone łuskane