60 % filety z makreli ze skórą (scomber scombrus, złowione w morzu, obszar połowu północno-wschodni atlantyk fao 27, za pomocą włoków lub sieci okrążających i podrywek), 39,5 % sos pomidorowy [woda, 23 % koncentrat pomidorowy, olej rzepakowy, cukier, sól, skrobia modyfikowana, substancja zagęszczająca: guma guar; ocet spirytusowy, pomidory suszone mielone, ekstrakty przypraw (zawierają seler), pieprz czarny], 0,5 % pieprz zielony ziarno
60% filety z makreli ze skórą (scomber scombrus, złowione w morzu, obszar połowu północno - wschodni atlantyk fao 27, za pomocą włoków), 37 % sos pomidorowy [woda, 23% koncentrat pomidorowy, olej rzepakowy, cukier, sól, skrobia modyfikowana, substancja zagęszczająca: guma guar; ocet spirytusowy, pomidory w proszku, ekstrakty przypraw (zawierają seler), pieprz czarny], 2% oliwki czarne kroje,1% kapary.
60 % filety z makreli ze skórą (scomber scombrus), złowione w morzu, obszar połowu północno-wschodni atlantyk fao 27, za pomocą włoków lub sieci okrążających i podrywek), 22 % sos pomidorowy [woda, 23 % koncentrat pomidorowy, olej rzepakowy, cukier, sól, skrobia modyfikowana, substancja zagęszczająca: guma guar; ocet spirytusowy, pomidory suszone mielone, ekstrakty przypraw (zawierają seler), przyprawy], 18 % warzywa w zmiennych proporcjach (cebula, papryka, ogórek, pieczarki, marchew).
60% filety ze makreli ze skórą [i-makrela kolias (scomber japonicus), ii-makrela (scomber scombrus)]*, 40% olej rzepakowy, sól. *obszar i metoda połowu patrz przy numerze partii.