Ekologiczny deser roślinny na bazie kokosa i orzechów nerkowca o smaku crema catalana. Świetna przekąska dla osób na diecie bezglutenowej, bezlaktozowej i wegańskiej. SKŁADNIKI: woda, krem kokosowy* (miąższ kokosa*, woda), cukier trzcinowy*, ORZECHY NERKOWCA*, olej kokosowy*, inulina*(błonnik z agawy), skrobia z tapioki*, skrobia kukurydziana*, koncentrat (z marchwi*, z jabłek*), ekstrak z wanilii Burbon*, naturalny aromat cytrynowy, substancja zagęszczająca: agar-agar*, naturalny aromat cynamonowy. *składniki pochodzące z upraw ekologicznych.
Ekologiczny deser roślinny na bazie kokosa o smaku kakaowym. Świetna przekąska dla osób na diecie bezglutenowej, bezlaktozowej i wegańskiej. SKŁADNIKI: woda, krem kokosowy* (miąższ z kokosa*, woda), cukier trzcinowy*, odtłuszczone kakao* w proszku 6%, olej kokosowy*, skrobia z tapioki*, skrobia kukurydziana*, substancja zagęszczająca: agar-agar*. *składniki pochodzące z upraw ekologicznych.
Ekologiczny deser roślinny na bazie kokosa i orzechów nerkowca o smaku słonego karmelu. Świetna przekąska dla osób na diecie bezglutenowej, bezlaktozowej i wegańskiej. SKŁADNIKI: woda, krem kokosowy* (miąższ z kokosa*, woda), płynny karmel* 6%, cukier trzcinowy*, ORZECHY NERKOWCA*, olej kokosowy*, inulina* (błonnik z agawy*), skrobia z tapioki*, skrobia kukurydziana*, sól morska 0,35%, naturalny aromat karmelowy, substancja zagęszczająca: agar-agar*. *składniki pochodzące z upraw ekologicznych.
Ekologiczny deser roślinny na bazie kokosa i orzechów nerkowca o smaku waniliowym. Świetna przekąska dla osób na diecie bezglutenowej, bezlaktozowej i wegańskiej. SKŁADNIKI: woda, krem kokosowy* (miąższ z kokosa*, woda), cukier trzcinowy*, ORZECHY NERKOWCA*, olej kokosowy*, inulina* (błonnik z agawy*), skrobia z tapioki*, skrobia kukurydziana*, koncentrat* (z marchwi*, z jabłek*), naturalny aromat waniliowy*, ekstrakt z wanilii Burbon* 0,15%, substancja zagęszczająca: agar-agar*. *składniki pochodzące z upraw ekologicznych.