korniszony, woda, sól, ocet (1%), sól, cukier, przyprawy (gorczyca, oregano, koperek), regulator kwasowości: kwas mlekowy
oliwki, woda, sól, regulatory kwasowości: kwas mlekowy, kwas cytrynowy, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy
papryka, woda, destylowany ocet, sól, cukier
złota grecka papryka, woda, ocet destylowany, sól, cukier, aromat koperku, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, barwnik: ryboflawina, substancje konserwujące: benzoesan sodu, pirosiarczyn sodu
oliwki, woda, pasta paprykowa 18% (papryka, zagęstnik: alginian sodu, stabilizator: guma guar, substancja wiążąca: chlorek wapnia), sól, regulator kwasowości: kwas mlekowy, kwas cytrynowy, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy
kalmary, olej słonecznikowy, woda, cebula, pomidory, skrobia ziemniaczana, sól, papryka, czosnek, pieprz cayenne, naturalny aromat
Małże (Mytilus galloprovincialis), olej słonecznikowy, woda, pomidory, cebula, skrobia ziemniaczana, sól, pieprz cayenne, naturalny aromat
Głowonogi (dosidicus gigas), olej słonecznikowy, sól
Przegrzebki 61%, olej słonecznikowy 15%, woda 8%, pomidory 6%, cebula 5%, czerwona papryka 3%, skrobia ziemniaczana, papryka, sól, czosnek, ekstrakt z papryki, pieprz cayenne, aromat naturalny. może zawierać inne ryby i skorupiaki.
oliwki, woda, sól, regulatory kwasowości, kwas mlekowy, kwas cytrynowy, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy
oliwki czarne, woda, sól, substancja wzmacniająca kolor: glukonian żelazawy
oliwki, woda, sól, regulatory kwasowości: kwas mlekowy, kwas cytrynowy, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy
oliwki czarne, woda, sól, substancja wzmacniająca kolor: glukonian żelazawy
oliwki zielone, oliwki Kalamata, oliwa z oliwek extra virgin (z pierwszego tłoczenia)
oliwki kalamata, oliwa z oliwek extra virgin ( z pierwszego tłoczenia)
Oliwki zielone (zawierają: sól, regulatory kwasowości: kwas cytrynowy, kwas mlekowy; przeciwutleniacz: kwas askorbinowy), czosnek, bazylia, oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia.
oliwki zielone* 94 g (47%) [zawierają: sól, regulatory kwasowości: kwas cytrynowy (E330), kwas mlekowy (E270), przeciwutleniacz: kwas askorbinowy (E300)] pochodzenie: Grecja; oliwki Kalamata* 94 g (47%) [zawierają: sól, ocet winny, regulatory kwasowości: kwas mlekowy (E270)] pochodzenie: Grecja; oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia* 13 ml (6%( pochodzenie: Grecja. *PRODUKT ROLNICTWA EKOLOGICZNEGO.
Oliwki, woda, sól, regulatory kwasowości: kwas mlekowy, kwas cytrynowy, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy.
Oliwki zielone (zawierają: sól, regulatory kwasowości: kwas cytrynowy, kwas mlekowy; przeciwutleniacz: kwas askorbinowy), kolendra, imbir, cynamon, kurkuma, czosnek, kminek, czerwona papryka, goździki, oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia.
oliwki czarne, woda, sól, substancja wzmacniająca kolor: glukonian żalazawy.
oliwki, woda, sól, regulatory kwasowości: kwas mlekowy, kwas cytrynowy, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy
oliwki czarne, woda, sól, substancja wzmacniająca kolor: glukonian żelazawy
oliwki czarne, woda, sól, substancja wzmacniająca kolor: glukonian żelazawy. Produkt sterylizowany
oliwki, woda, sól, regulator kwasowości: kwas mlekowy, kwas cytrynowy, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy. Pasteryzowane.
Oliwa z oliwek najwyższej jakości z pierwszego tłoczenia