czerwona papryka Jalapeno 58,8 %, woda, ocet spirytusowy, sól, substancja wiążąca: chlorek wapnia.
Papryka baby czerwona ostra 55,4 %, woda, ocet spirytusowy, sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy.
grzyby Shiitake (Lentinus edodes (Berk.) Singer) 44 %, pasta SOJOWA (SOJA, PSZENICA, woda), olej SOJOWY, imbir, chili, NASIONA SEZAMU czarnego, przyprawy, sól, substancja konserwująca: sorbinian potasu.
woda, ziarna GORCZYCY 33%, ocet spirytusowy, sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, substancja konserwująca: PIROSIARCZYN potasu. Produkt zawiera gorczycę i siarczyny.
Cukier, woda, ocet winny, ziarna gorczycy, miód (8%), sól, przyprawy, barwnik: karmel, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, substancja konserwująca: pirosiarczyn potasu.
sól, galangal 19%, chili, cukier, całkowicie utwardzony tłuszcz palmowy, trawa cytrynowa, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, wzmacniacz smaku: glutaminian monosodowy.
woda, cukier, ORZESZKI ZIEMNE kruszone 8%, sos SOJOWY (SOJA, PSZENICA, sól, woda), pasta czerwone curry (chili, czosnek, trawa cytrynowa, szalotka, sól, galangal, skórka limonki kaffir, przyprawy), olej palmowy, nasiona SEZAMU, sól, przyprawa curry (kurkuma, cynamon, nasiona kopru włoskiego, gałka muszkatołowa), pasta z tamarynda, skrobia modyfikowana, regulatory kwasowości: kwas jabłkowy, kwas fosforowy. stabilizator: guma ksantanowa, substancja konserwująca: benzoesan sodu, barwnik: ekstrakt z papryki, olej z nasion SEZAMU.
cukier, SOJA, woda, sos SOJOWY (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), sól, pomidory, olej SOJOWY, skrobia kukurydziana, olej z nasion SEZAMU, przyprawy, substancja zagęszczająca: guma ksantanowa.
cukier, woda, papryka chili czerwona 6%, marchew, skrobia modyfikowana, ocet, sól, biała rzodkiew, regulator kwasowości: kwas octowy, czosnek, stabilizator: guma ksantanowa, substancja konserwująca: benzoesan sodu.
Gochujang (syrop z tapioki, woda, ryż brązowy, czerwona papryka w proszku, sól, alkohol etylowy, SOJA, czosnek, cebula), cukier, woda, przyprawa z czerwonej papryki (czerwona papryka w proszku, woda, sól, czosnek, cebula), sól, ekstrakt drożdżowy, alkohol etylowy 1,5 %, czosnek, drożdże w proszku (ekstrakt drożdżowy, dekstryna), modyfikowana skrobia kukurydziana, imbir, wzmacniacze smaku (E 627, E 631), barwnik (E 160c), czarny pieprz mielony, regulator kwasowości (E 330), substancja zagęszczająca (E 415).
Cukier, woda, sos rybny ( anchois, sól,woda), pasta z tamarynda , czerwone chili, sól, skrobia modyfikowana, czosnek, ekstrakt drożdżowy, szalotka, stabilizator: guma ksantanowa, regulatory kwasowości: kwas cytrynowy, kwas jabłkowy, cytryniany sodu; substancja konserwująca: benzoesan sodu, wzmacniacze smaku: e 627, e 631.
Cukier, sól, całkowicie utwardzony olej z nasion palmy oleistej, trawa cytrynowa, chili 11,9 %, regulator kwasowosci: kwas cytrynowy, galangal, liscie limonki kar mielone, wzmacniacz smaku: glutaminian monosodowy, barwnik: ekstrakt z papryki.
Skład dodatkowy: woda kokosowa 99 %, substancja wzbogacająca: glukonian magnezu, ekstrakt z guarany 0,1 %, regulator kwasowości: kwas askorbinowy. Wysoka zawartość kofeiny; nie zaleca się stosowania u dzieci, kobiet w ciąży i kobiet karmiących piersią (zawiera 22 mg kofeiny na 100 ml). Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry.
Skład dodatkowy: woda kokosowa 94,4 %, sok z liczi 5%, inulina, aromat, regulator kwasowości: kwas askorbinowy, substancja wzbogacająca: cholekalcyferol (witamina D).
Skład dodatkowy: Woda kokosowa 99,9 %, regulator kwasowości: kwas askorbinowy bez dodatku cukrów. zawiera naturalnie występujące cukry.
nasiona szałwii hiszpańskiej ( Salvia hispanica).
Imbir 35,4 %, czosnek 18,5 %, pasta chili (czerwona papryka chili 40 %, woda), kolendra mielona 6,9 %, olej słonecznikowy, woda, sok z cytryny, sól, mięta, mango w proszku, cukier, przyprawy, kurkuma, regulator kwasowości: kwas cytrynowy.
Sól himalajska, anyż mielony, pieprz czarny mielony, cynamon mielony, koper włoski mielony, goździki mielone.
SOJA 36 %, woda, sól, barwnik: E 150c, mąka PSZENNA, cukier, substancja zagęszczająca: guma ksantanowa
Mąka ryżowa 89 %, skrobia z tapioki, sól.
Cebula, woda, sos sojowy (soja, woda, sól, mąka pszenna, cukier), cukier, ocet, skrobia modyfikowana, czosnek, sól, imbir, ekstrakt drożdżowy, przyprawy
pulpa z mango 99,9%, regulator kwasowości: kwas cytrynowy. Może zawierać soję.
Woda, sos sojowy (soja, woda, sól, mąka pszenna, cukier), miód 17 %, pasta pomidorowa, ocet ryżowy, czosnek 10 %, imbir
Butter chicken to kremowy, aromatyczny sos z dodatkiem soku z tamarynda, imbiru, czosnku i liści kolendry. atutem pasty jest czysty skład, bez zbędnych dodatków. w składzie znajdziemy tylko naturalne bez dodatku środków konserwujących i zagęstników.
Woda, pasta miso 10 % (soja, ryż, sól, woda), cebula, papryka chili czerwona 9 %, cukier, sos rybny (anchois, sól, cukier), olej sojowy, ocet, czosnek 4 %, imbir 2 %
Pasta pomidorowa, cebula, imbir 18,8 %, czosnek 10 %, olej słonecznikowy, woda, nasiona kolendry mielone 3,1 %, sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, chili mielone, cukier, przyprawy
Chrzan w proszku 42 %, substancja utrzymująca wilgoć: e 420, woda, olej sojowy, chrzan japoński wasabi 5 %, barwnik: e 141, sól, kurkuma, cukier, regulator kwasowości: e 330, substancja zagęszczająca: e 415. spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający.
Cukier, sos sojowy (woda, soja, sól, mąka pszenna, cukier), woda, sól, skrobia modyfikowana, barwnik: karmel; ekstrakt drożdżowy, regulator kwasowości: kwas mlekowy; substancja zagęszczająca: guma ksantanowa.
Cukier, sos sojowy 30 % (woda, soja 39 %, sól, mąka pszenna, cukier), woda, sól, skrobia kukurydziana, ocet ryżowy, substancja zagęszczająca: guma ksantanowa.
SOJA 36 %, woda, sól, barwnik: E 150c, mąka PSZENNA, cukier, substancja zagęszczająca: guma ksantanowa
Mąka pszenna 89,5 %, woda, sól. może zawierać: jaja
Brązowy papier ryżowo-tapiokowy (mąka z brązowego ryżu 80 %, skrobia z tapioki 19,5 %, sól). różowy papier tapiokowo-ryżowy (skrobia z tapioki 77 %, mąka ryżowa 19,5 %, burak w proszku 3 %, sól). żółty papier tapiokowo-ryżowy (skrobia z tapioki 77 %, mąka ryżowa 19,5 %, kurkuma w proszku 3 %, sól)
Woda, soja 34 %, sól, mąka pszenna, cukier, ekstrakt z grzybów shiitake (lentinus edodes (berk.) singer) 0,2 %.
Papryka chili 86 %, woda, syrop fruktozowy, modyfikowana skrobia kukurydziana, sól, ocet, substancja zagęszczająca: guma ksantanowa, substancja konserwująca: sorbinian potasu, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy, substancje słodzące: acesulfam k, aspartam.
Woda, soja, ryż, sól, ekstrakt z tuńczyka, alkohol etylowy, wzmacniacze smaku: e621, e 627, e631, wyciąg z wodorostów, barwnik: e101
Liście alg morskich nori (porphyra yezoensis) 56 %, olej kukurydziany, olej sezamowy, sól, wzmacniacze smaku: e 621, e 635
Cukier, woda, ekstrakt z fermentowanego ryżu 30 % (woda, ryż, alkohol etylowy, sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), sól.
Soja 36 %, woda, sól, barwnik: e 150c, mąka pszenna, cukier, substancja zagęszczająca: guma ksantanowa
Mąka ryżowa 86 %, skrobia z tapioki, czarny sezam 2 %, sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy
Soja 38 %, woda, sól, mąka pszenna, cukier
Soja 36 %, woda, sól, barwnik: e 150c, mąka pszenna, cukier, substancja zagęszczająca: guma ksantanowa
Mąka pszenna 88 %, woda, żółtko jaja w proszku 1 %, sól, regulatory kwasowości: węglany potasu, węglany sodu.
Tamarynda 70 %, woda, cukier, sól, skrobia modyfikowana z tapioki, stabilizator: guma ksantanowa
Woda, syrop fruktozowy, sok z jagód 6,5 %, substancje zagęszczające: hydroksypropylofosforan diskrobiowy, guma ksantanowa, karagen; stabilizator: mleczan wapnia, substancja żelująca: alginian sodu, regulator kwasowości: kwas jabłkowy, przeciwutleniacz: askorbinian wapnia, substancja konserwująca: sorbinian potasu, aromaty, barwniki: czerwień allura ac, błękit brylantowy fcf.
Woda, syrop fruktozowy, sok z marakui 6,5 %, substancje zagęszczające: hydroksypropylofosforan diskrobiowy, guma ksantanowa, karagen; stabilizator: mleczan wapnia, substancja żelująca: alginian sodu, regulator kwasowości: kwas jabłkowy, przeciwutleniacz: askorbinian wapnia, substancja konserwująca: sorbinian potasu, aromaty, barwnik: tartrazyna.
Woda, syrop fruktozowy, sok z truskawki 6,5 %, substancje zagęszczające: hydroksypropylofosforan diskrobiowy, guma ksantanowa, karagen; stabilizator: mleczan wapnia, substancja żelująca: alginian sodu, regulator kwasowości: kwas jabłkowy, przeciwutleniacz: askorbinian wapnia, substancja konserwująca: sorbinian potasu, aromaty, barwnik: czerwień allura ac.
Woda kokosowa 90 %, sok z limonki 10 %.
Woda kokosowa 90 %, sok z marakui 10 %.
Woda kokosowa 90 %, sok z mango 10 %.
Woda kokosowa 90 %, sok z granatu 10 %.