czerwona papryka chilli (27 %), cukier, ocet ryżowy, czosnek, woda, sól, stabilizator: guma ksantanowa, regulator kwasowości: kwas cytrynowy
woda, cukier, syrop glukozowy, ryż, sól, naturalne drożdze.
trawa cytrynowa 46,7%, woda, ocet, cukier, sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, stabilizator: guma ksantanowa.
chrzan 31,7 %, substancja utrzymująca wilgoć: sorbitole, olej ryżowy, sól, dekstryna, wasabi Japonica w proszku 4,5 %, skrobia, woda, aromaty , kurkuma, substancja zagęszczająca: guma ksantanowa, kwas: kwas cytrynowy, barwnik: E 133.
listki prażonych alg morskich w arkuszach (6 listków), nasiona czarnego SEZAMU 30 g, sos do sushi 2 x 30 ml, sos SOJOWY premium 150 ml, ryż do sushi 500 g, imbir krojony w zalewie różowy 190 g, wasabi w proszku 12 g, mata bambusowa, pałeczki do sushi - 4 pary
woda, cukier, papryka chili 21%, czosnek, sól, skrobia, stabilizator: guma ksantanowa, regulator kwasowości: kwas cytrynowy
cukier, ocet ryżowy, woda, marchew, ananas, brzoskwinia, śliwka, stabilizator: guma ksantanowa, likopen
chrzan w proszku 82%, MUSZTARDA w proszku (zawiera GORCZYCĘ), skrobia kukurydziana, olej SOJOWY, kurkuma, substancja przeciwzbrylająca: dwutlenek krzemu, glukoza, wasabi japonica 0,04%, barwnik: E133.
Mąka pszenna (60 %), woda, rafinowany olej rzepakowy, substancja utrzymująca wilgoć: glicerol; mieszanka wypiekowa (glukoza, sól, substancje spulchniające: difosforany, węglany sodu; emulgator: monoi diglicerydy kwasów tłuszczowych; regulatory kwasowości: kwas jabłkowy, kwas cytrynowy; stabilizator: guma ksantanowa; substancje konserwujące: propionian wapnia, sorbinian potasu).
Ocet winny, zagęszczony moszcz winogronowy, barwnik: karmel e150d.
woda, syrop glukozowy, ryż kleisty (10%), naturalne drożdże
Grzyby shiitake – całe, suszone (lentinus edodes (berk.) singer)
Sos SOJOWY 45% (woda, ziarna SOI, PSZENICA, sól), woda, cukier, alkohol etylowy, wzmacniacze smaku: E 621, E627, E631; kwas: E 270, sól, przyprawy.
ocet 47%, ziarna GORCZYCY, woda, sól, białe wino 4,8%, cukier, aromat, regulator kwasowości: kwas mlekowy. Zawiera SIARCZYNY.
chili 35%, trawa cytrynowa, galangal, sól, czosnek, szalotka, pasta z krewetek(KREWETKI, sól), limonka kaffir, kmin.
chili 25%, trawa cytrynowa, czosnek, szalotka, sól, galangal, limonka kaffir, kmin, pasta z KREWETEK (KREWETKI, sól).
czosnek, szalotka, całkowicie utwardzony tłuszcz palmowy, trawa cytrynowa, chili 7 %, sól, galangal, kmin, kolendra, kurkuma.
Imbir 57,8%, woda, sól, regulatory kwasowości: kwas octowy, kwas cytrynowy; substancja konserwująca: sorbinian potasu; substancja słodząca: aspartam, sacharyna, sukraloza, barwnik: antocyjany.
imbir 58 %, woda, sól, regulatory kwasowości: kwas octowy, kwas cytrynowy; substancja konserwująca: sorbinian potasu, substancja słodząca: aspartam, sacharyny, sukraloza
Woda, ziarna SOI 15%, PSZENICA, sól, alkohol etylowy.
ekstrakt z kokosa 57%, woda, stabilizator: E466, emulgator: polisorbat 60.
ziarna SOI 46 %, woda, sól, mąka PSZENNA, cukier, alkohol etylowy.
Olej z prażonego nasion sezamu 51 %, olej z prażonej soi
Woda, cebula, pomidory, zielona papryka słodka, olej rzepakowy, ser, skrobia modyfikowana, zielona papryka chili, olej kokosowy, czerwona papryka słodka, cukier, sól, białka mleka, papryka jalapeno, awokado w proszku 0,68%, koncentrat soku z cytryny, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, emulgator: polifosforany, stabilizatory: guma ksantanowa, guma guar, aromaty, czosnek, przyprawy (kmin, pieprz cayenne), barwniki: karoteny, e133, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy.
woda, olej rzepakowy, SER 7,9%, skrobia modyfikowana, mąka PSZENNA, aromat (zawiera MLEKO), białka MLEKA, sól, olej kokosowy, stabilizatory: guma ksantanowa, guma guar, regulator kwsowości: fosforany sodu, barwniki: karoteny, ekstrakt z papryki, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy.
warzywa 74,9%, (pomidory, cebula, papryka jalapeno, zielona papryka chili, czerwona papryka słodka, czosnek), woda, cukier, ocet, skrobia modyfikowana, sól, aromaty, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy, przyprawy (kmin, pieprz Cayenne), zagęszczony sok z cytryny, barwnik: ekstrakt z papryki.
trawa cytrynowa 20 %, czosnek, szalotka, olej palmowy, galangal, sól, papryka chili czerwona, kumin mielony, kolendra mielona, kurkuma mielona 3 %.
trawa cytrynowa, czosnek, galangal, szalotka, sól, papryka chili czerwona 9 %, skórka limonki kaffir, kumin mielony.
papryka chili zielona 25 %, trawa cytrynowa 25 %, czosnek, szalotka, sól, galangal, kumin mielony
cukier, pasta z owoców tamaryndowca (tamarynd 80 %, woda), pasta z pomidorów, ocet, sos RYBNY (ekstrakt z ANCHOIS 63 %, sól, cukier), szalotka.
sól, cukier, olej palmowy, galangal, trawa cytrynowa, sos RYBNY (ekstrakt z ANCHOIS 63 %, sól, cukier), papryka chili czerwona, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, barwnik: ekstrakt z papryki
prażone algi morskie (Porphyra Yezoensis)
Cukier 40 %, pasta sojowa 18% (soja, mąka pszenna, sól), czosnek 10 %, ocet ryżowy, woda, śliwki 5 %, sól, chili 2 %, barwnik: e 150b, skrobia modyfikowana, przyprawy (anyż, cynamon), substancja konserwująca: sorbinian potasu.
Skrobia z fasoli mung 50 %, skrobia ziemniaczana, skrobia z tapioki, woda.
czosnek, trawa cytrynowa, papryka chili czerwona, szalotka, sól, galangal, kolendra mielona, kumin mielony.
galangal, sól, papryka chili zielona, cukier, trawa cytrynowa, olej palmowy, regulator kwasowości: kwas cytrynowy
zielona papryka Jalapeno 58,8 %, woda, ocet spirytusowy, sól, substancja wiążąca: chlorek wapnia.
Ekstrakt z kokosa* 86 %, woda. * organiczny
ekstrakt z kokosa* 95 %, woda.
Pędy bambusa 62,2 %, woda, regulator kwasowości: kwas cytrynowy
woda, cukier, ekstrakt OSTRYGOWY 20 % ( woda, sól, OSTRYGI 20 % ), sól, skrobia modyfikowana, sos SOJOWY ( woda, sól, SOJA, mąka PSZENNA), wzmacniacz smaku: glutaminian monosodowy, barwnik: E 150c, substancja zagęszczająca: guma ksantanowa, substancja konserwująca: sorbinian potasu.
Soja, woda, ryż, sól, alkohol etylowy, barwnik: ryboflawiny. może zawierać: gluten, ryby.
prażone algi morskie (Porphyra Yezoensis)
Składniki: pasta miso (SOJA, ryż, sól), woda, sól, alkohol etylowy, TUŃCZYK Bonito w proszku, algi Wakame 0,5%, cukier, wzmacniacze smaku: glutaminian monosodowy, inozynian disodowy.
Składniki: Suszone, cięte liście limonki kaffir 100 %
ekstrakt ANCHOIS ( z RYBY) 94% (ANCHOIS 42%, sól, woda), cukier.
Pomidory, syrop glukozowo-fruktozowy, ocet spirytusowy, cukier, melasa, miód 4%, skrobia kukurydziana, sól, aromat wędzarniczy, przyprawy, aromaty.
Składniki: pomidory, ocet spirytusowy, syrop glukozowo- fruktozowy, melasa, cukier, skrobia kukurydziana, sól, przyprawy, aromat dymu wędzarniczego, aromaty.