Liofilizowana Truskawka w plastrach
liofilizowany ananas.OPISIdealny do spożycia bezpośrednio po otwarciu opakowania lub jako dodatek wzbogacający desery, ciasta, jogurty i napoje.Do wyprodukowania 100 g ananasa liofilizowanego zużyto 0,7 kg świeżego ananasa.Opakowanie (15 g) stanowi jedną porcję.Produkt odpowiedni dla wegetarian i wegan.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1540 kJ / 364 kcalTłuszcz: 0,4 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 gWęglowodany: 82 gw tym cukry: 69 gBłonnik: 10 gBiałko: 3,0 gSól: 0,02 g ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIATorebkę szczelnie zamkniętą przechowywać w suchym i chłodnym miejscu - produkt higroskopijny.
liofilizowane mango.OPISIdealna do spożycia bezpośrednio po otwarciu opakowania lub jako dodatek wzbogacający desery, ciasta, jogurty i napoje. Do wyprodukowania 100 g mango liofilizowanego zużyto 0,5 kg świeżego mango. Liofilizacja to metoda suszenia, pozwalająca utrwalić produkty bez wpływu na ich właściwości. Charakteryzuje się wysokim zachowaniem smaku, aromatu i wartości odżywczych - wyższym niż w przypadku klasycznego suszenia. Opakowanie 15 g stanowi 1 porcję produktu.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1659 kJ/396 kcalTłuszcz: 2,3 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,6 gWęglowodany: 83 gw tym cukry: 83 gBłonnik: 9,7 gBiałko: 5,0 gSól: 0,15 g ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIATorebkę szczelnie zamkniętą przechowywać w suchym i chłodnym miejscu - produkt higroskopijny.