Śmietanka pasteryzowana, regulator kwasowości: kwas cytrynowy.
Opakowanie: Produkt zapakowany jest w plastikowy wygodny pojemnik z zakrętką dwuczęściową umożliwiającą posypywanie lub nabranie produktu na łyżeczkę. Opakowanie: posiada atest spożywczy i jest oznaczone etykietą z nazwą, składem i datą ważności. Gwarancja zachowania świeżości na dłużej.
śmietanka pasteryzowana, skrobia modyfikowana kukurydziana, substancja zagęszczająca: mączka chleba świętojańskiego; kultury bakterii mlekowych.
Serek śmietankowy (mleko pasteryzowane i śmietana), białka mleka, sól, substancja zagęszczająca: mączka chleba świętojańskiego.
serek śmietankowy, sól, białka mleka.
Śmietanka, stabilizator: karagen
pasteryzowana śmietanka, regulator kwasowości: kwas cytrynowy
Serek Śmietankowy, Twaróg
śmietanka pasteryzowana, skrobia modyfikowana kukurydziana, substancja zagęszczająca: mączka chleba świętojańskiego; kultury bakterii mlekowych.
Mleko pasteryzowane, żywe kultury bakterii jogurtowych (streptococcus thermophilus, lactobacillus bulgaricus)
śmietanka pasteryzowana, skrobia modyfikowana kukurydziana, substancja zagęszczająca: mączka chleba świętojańskiego; kultury bakterii mlekowych.
śmietanka pasteryzowana, regulator kwasowości, kwas cytrynowy
śmietanka pasteryzowana, olej roślinny rzepakowy, kultury bakterii mlekowych,
woda, owies Bio 11,6 %, olej słonecznikowy, sól morska
Polgreen Ryż Paraboliczny 1Kg
Woda, migdał 5,2%, ryż, regulator kwasowości: fosforany potasu, naturalny aromat, stabilizator: guma guar, sól morska.
mleko pasteryzowane, wsad waniliowy 20% (cukier, woda, błonnik cytrusowy, zagęszczony sok z cytryny, ekstrakt wanilii, mielona laska wanilii), żywe kultury bakterii jogurtowych: Streptococcus thermophilus, Lactobacillus bulgaricus
śmietanka pasteryzowana, stabilizator: karagen.
mleko pasteryzowane, żywe kultury bakterii jogurtowych
twaróg ziarnisty, śmietanka pasteryzowana, sól,
mleko (ekologiczne) pasteryzowane, kultury bakterii mlekowych
mleko pasteryzowane, żywe kultury bakterii jogurtowych Streptococcus thermophilus, Lactobacillus bulgaricus
Mleko pasteryzowane, mikrofiltrowane, świeże.
Mleko krowie, enzym: laktaza.
Śmietankowy: śmietanka, ser twarogowy, żelatyna, białka mleka, sól, regulator kwasowości : kwas cytrynowy.
śmietanka pasteryzowana, skrobia modyfikowana kukurydziana, substancja zagęszczająca: mączka chleba świętojańskiego; kultury bakterii mlekowych.
Mleko pasteryzowane, owoce 8% (mango 5,5% , przecier marakui z zagęszczonego przecieru 2,5%), cukier, aromaty naturalne, żywe kultury bakterii jogurtowych ( streptococcus thermophilus, lactobacillus bulgaricus)
mleko pasteryzowane, jagoda 8% (w tym przecier jagodowy z zagęszczonego przecieru 4%), cukier, aromat naturalny, żywe kultury bakterii jogurtowych ( Streptococcus thermophilus, Lactobacillus bulgaricus)
mleko pasteryzowane, cukier, zagęszczony sok z cytryny, aromat naturalny, ekstrakt wanilii, żywe kultury bakterii jogurtowych ( Streptococcus thermophilus, Lactobacillus bulgaricus)
Mleko pasteryzowane, truskawka 3%, kiwi 3,2% (w tym przecier z zagęszczonego przecieru ), cukier, aromat naturalny, żywe kultury bakterii jogurtowych ( streptococcus thermophilus, lactobacillus bulgaricus)
Mleko pasteryzowane, ananas 6,9%, cukier, krem kokosowy 1,1%, naturalny aromat, zagęszczony sok z cytryny, koncentrat z marchwi, żywe kultury bakterii jogurtowych (streptococcus thermophilus, lactobacillus bulgaricus)
Mleko pasteryzowane, owoce 8% (nektarynka 5,5%, przecier maliny 2,5%), cukier, naturalny aromat, koncentrat z marchwi, żywe kultury bakterii jogurtowych (streptococcus thermophilus, lactobacillus bulgaricus)
Mleko pasteryzowane, wiśnia 8%, cukier, naturalny aromat, koncentrat z czarnej marchwi, żywe kultury bakterii jogurtowych (streptococcus thermophilus, lactobacillus bulgaricus)
serek śmietankowy (mleko pasteryzowane i śmietana), sól, białka mleka.
Mleko pasteryzowane, żywe kultury bakterii jogurtowych (streptococcus thermophilus, lactobacillus bulgaricus )
Składniki: Mleko spożywcze normalizowane
Serek śmietankowy (mleko pasteryzowane i śmietana), sól, białka mleka.
Serek śmietankowy (mleko pasteryzowane i śmietana), zioła 1% (czosnek, cebula, szczypior, bazylia, oregano), sól, białka mleka, aromat naturalny.
Serek śmietankowy (mleko pasteryzowane i śmietana) ,łosoś wędzony 3%, białka mleka , sól, aromat naturalny , substancja zagęszczająca: mączka chleba świętojańskiego.
serek śmietankowy (mleko pasteryzowane i śmietana), łosoś wędzony 3 %, sól, białka mleka, aromat naturalny.
serek śmietankowy (mleko pasteryzowane i śmietana), pieprz 0,7%, sól, białka mleka, aromat naturalny
Serek śmietankowy (mleko pasteryzowane i śmietana), mieszanka szczypiorku z cebulką 1,9% sól, białka mleka.
serek śmietankowy, sól, substancja zagęszczająca - mączka chleba świętojańskiego.
śmietanka pasteryzowana, skrobia modyfikowana kukurydziana, substancja zagęszczająca: mączka chleba świętojańskiego, kultury bakterii mlekowych
serek śmietankowy (mleko pasteryzowane i śmietana),sól, cebula, czosnek, zioła 0,1%, aromaty naturalne.
serek śmietankowy (mleko pasteryzowane i śmietana), pomidory suszone na słońcu 3%, sól, białka mleka.
białko serwatkowe (z mleka), owoce 8% (przecier z malin 5,2%, sok z granatu 2,8%), cukier 4,7%, naturalne aromaty, koncentrat soku z czarnej marchwi.
białko serwatkowe (z mleka), owoce 8% (przecier mango 5%, przecier marakuja 3%), cukier 4,5%, naturalne aromaty
śmietanka pasteryzowana , stabilizator: karagen.
twaróg ziarnisty, śmietanka pasteryzowana, białka mleka, sól
twaróg ziarnisty, śmietanka, sól