Mleko, woda, sól, żywe kultury bakterii jogurtowych
mleko, mleko odtłuszczone w proszku, żywe kultury bakteriikefirowych, laktoza z mleka
Mleko, sól, stabilizator: chlorek wapnia; kultury bakterii mlekowych.
Mleko, maślanka, wsad stracciatella (cukier, kawałki czekolady 0,6% w maślance, syrop glukowowo-fruktozowy z pszenicy i kukurydzy, skrobia modyfikowana kukurydziana, aromat, substancje zagęszczające pektyny guma guar); cukier, serwatka w proszku, skrobia modyfikowana, stabilizator: pektyny, żywe kultury bakterii mlekowych
Składniki: śmietana, karmelizowana cebulka 3%, ser cheddar 1,5%, skrobia modyfikowana kukurydziana, substancja zagęszczająca: pektyny; sól, cukier, ocet spirytusowy, cebula prażona, cebula pieczona, aromat naturalny, kultury bakterii mlekowych.
śmietana, pomidor z zagęszczonego przecieru 3,6%, papryka 3,5%, pomidor 0,9%, sól, cebula, chili, skrobia modyfikowana kukurydziana, substancja zagęszczająca: pektyny; cukier, czosnek, naturalny aromat, kultury bakterii mlekowych.
Maślanka naturalna, mleko pasteryzowane wsad truskawkowy, żywe kultury bakterii mlekowych.
Mleko, śmietanka, cukier, kawałki czekolady 1,8%, białka mleka, aromat, kultury bakterii mlekowych
mleko, śmietanka, cukier, kakao, białka mleka, czekolada w proszku 0,25%, aromat, kultury bakterii mlekowych
Mleko, żywe kultury bakterii kefirowych
Mleko, żywe kultury bakterii kerfirowych
Mleko odtłuszczone, białka mleka
Mleko odtłuszczone, białka mleka
Serek śmietankowy, łosoś alantycki wędzony 7%, białka mleka, sol, koperek suszony 0,2%.
Serek śmietankowy, koncentrat soku z buraków 4,5%, pasta chrzanowa (chrzan, olej rzepakowy, sól), 3,7% białka mleka, skrobia cebula suszona w proszku, czosnek suszony w proszku ,sól, cukier, koncentrat soku z cytryny, pieprz biały.
Śmietanka, białka mleka, stabilizator: karagen
Składniki: Mleko, białka mleka, żywe kultury bakterii jogurtowych
Mleko, mango 4%; białka mleka, naturalny aromat, koncentrat z marchwi, jabłka i cytryny, substancja słodząca: sukraloza, żywe kultury bakterii jogurtowych.
Mleko, truskawki 4%; białka mleka, naturalny aromat, koncentrat z marchwi, substancja słodząca: sukraloza, żywe kultury bakterii jogurtowych.
mleko, ogórek 2,4%, koper 2,2%, burak ćwikłowy 0,8%, czosnek, szczypior, sól, skrobia kukurydziana, koncentrat soku z buraka ćwikłowego, substancje zagęszczające: pektyny, pieprz, aromat, ocet winny, zagęszczony sok cytrynowy, kultury bakterii mlekowych
mleko, maślanka naturalna, wsad stracciatella, cukier, mleko odtłuszczone w proszku, serwatka w proszku, skrobia modyfikowana, stabilizator: pektyny, żywe kultury bakterii mlekowych, laktoza z mleka.
Mleko, śmietanka, cukier, kawałki czekolady 1,8%, białka mleka, aromat, kultury bakterii mlekowych
Mleko, kultury bakterii mlekowych
Serek śmietankowy, białka mleka, sól