Mleko półtłuste , białko mleka , kakao o obniżonej zawartości tłuszczu (2% ) , czekolada ( 0,8% ) , skrobia , bbstancje zagęszczające (guma guar karagen ), żelatyna , substancje słodzące ( acessulfam k , sukraloza ) , aromaty , sól , , enzym laktaza . zawiera naturalnie występujące cukry.
Mleko półtłuste , białko mleka , ekstrakt kawy ( 0,3% ), skrobia , substancje zagęszczające (guma guar karagen ), żelatyna , substancje słodzące ( acessulfam k , sukraloza ) , aromaty , sól , syrop karmelowy ,enzym laktaza . bez dodatku cukru. zawiera naturalnie występujące cukry.
Mleko częściowo odtłuszczone, białka mleka , kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu (1,8%), czekolada (0,3%), skrobia modyfikowana, substancja zagęszczająca (karagen ), substancje słodzące ( acesulfam K, suklaroza ), aromaty, sól, enzym laktaza.
Mleko częściowo odtłuszczone, białka mleka , kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu (2,4%), czekolada (0,3%), skrobia modyfikowana, substancja zagęszczająca (karagen ), substancje słodzące ( acesulfam K, suklaroza ), aromaty, sól, enzym laktaza.
Mleko częściowo odtłuszczone, białka mleka , skrobia modyfikowana, substancja zagęszczająca (karagen ), substancje słodzące acesulfam K, suklaroza ), aromaty, sól, syrop karmelowy, enzym laktaza.
Koncentrat białkowy (maślanka), cukier, skrobia modyfikowana, substancja zagęszczająca (karagen), aromaty, sól, syrop karmelowy, barwnik (karoteny), enzym laktaza.
Pasteryzowane MLEKO odtłuszczone, woda, jagoda (3,0%), skrobia modyfikowana, substancja zagęszczająca (mączka chleba świętojańskiego), regulator kwasowości (cytrynian sodu), aromaty, ekstrakt wanilii, żywe kultury bakterii, enzym laktaza.
Pasteryzowane MLEKO odtłuszczone, woda, cukier, sok z cytryny z koncentratu (1,2%), pulpa pomarańczowa (0,6%), skrobia modyfikowana, substancja zagęszczająca (mączka chleba świętojańskiego), regulator kwasowości (cytrynian sodu), aromaty, ekstrakt wanilii, żywe kultury bakterii, enzym laktaza.