Mleko pasteryzowane, ananas 6,9%, cukier, krem kokosowy 1,1%, naturalny aromat, zagęszczony sok z cytryny, koncentrat z marchwi, żywe kultury bakterii jogurtowych (streptococcus thermophilus, lactobacillus bulgaricus)
Mleko pasteryzowane, owoce 8% (nektarynka 5,5%, przecier maliny 2,5%), cukier, naturalny aromat, koncentrat z marchwi, żywe kultury bakterii jogurtowych (streptococcus thermophilus, lactobacillus bulgaricus)
Mleko pasteryzowane, wiśnia 8%, cukier, naturalny aromat, koncentrat z czarnej marchwi, żywe kultury bakterii jogurtowych (streptococcus thermophilus, lactobacillus bulgaricus)
śmietanka pasteryzowana, skrobia modyfikowana kukurydziana, substancja zagęszczająca: mączka chleba świętojańskiego; kultury bakterii mlekowych.
Śmietankowy: śmietanka, ser twarogowy, żelatyna, białka mleka, sól, regulator kwasowości : kwas cytrynowy.
Mleko krowie, enzym: laktaza.
Mleko pasteryzowane, mikrofiltrowane, świeże.
mleko pasteryzowane, żywe kultury bakterii jogurtowych Streptococcus thermophilus, Lactobacillus bulgaricus
mleko (ekologiczne) pasteryzowane, kultury bakterii mlekowych
twaróg ziarnisty, śmietanka pasteryzowana, sól,
mleko pasteryzowane, żywe kultury bakterii jogurtowych
śmietanka pasteryzowana, stabilizator: karagen.
mleko pasteryzowane, wsad waniliowy 20% (cukier, woda, błonnik cytrusowy, zagęszczony sok z cytryny, ekstrakt wanilii, mielona laska wanilii), żywe kultury bakterii jogurtowych: Streptococcus thermophilus, Lactobacillus bulgaricus
Woda, migdał 5,2%, ryż, regulator kwasowości: fosforany potasu, naturalny aromat, stabilizator: guma guar, sól morska.
Polgreen Ryż Paraboliczny 1Kg
woda, owies Bio 11,6 %, olej słonecznikowy, sól morska
śmietanka pasteryzowana, olej roślinny rzepakowy, kultury bakterii mlekowych,
śmietanka pasteryzowana, regulator kwasowości, kwas cytrynowy
śmietanka pasteryzowana, skrobia modyfikowana kukurydziana, substancja zagęszczająca: mączka chleba świętojańskiego; kultury bakterii mlekowych.
Mleko pasteryzowane, żywe kultury bakterii jogurtowych (streptococcus thermophilus, lactobacillus bulgaricus)
śmietanka pasteryzowana, skrobia modyfikowana kukurydziana, substancja zagęszczająca: mączka chleba świętojańskiego; kultury bakterii mlekowych.
Serek Śmietankowy, Twaróg
pasteryzowana śmietanka, regulator kwasowości: kwas cytrynowy
Śmietanka, stabilizator: karagen
serek śmietankowy, sól, białka mleka.
Serek śmietankowy (mleko pasteryzowane i śmietana), białka mleka, sól, substancja zagęszczająca: mączka chleba świętojańskiego.
śmietanka pasteryzowana, skrobia modyfikowana kukurydziana, substancja zagęszczająca: mączka chleba świętojańskiego; kultury bakterii mlekowych.
Opakowanie: Produkt zapakowany jest w plastikowy wygodny pojemnik z zakrętką dwuczęściową umożliwiającą posypywanie lub nabranie produktu na łyżeczkę. Opakowanie: posiada atest spożywczy i jest oznaczone etykietą z nazwą, składem i datą ważności. Gwarancja zachowania świeżości na dłużej.
Śmietanka pasteryzowana, regulator kwasowości: kwas cytrynowy.