Ocet winny Sherry, moszcz z winogron, barwnik karmelowy i dwutlenek siarki.
Ocet sherry, słodkie wino Pedro Ximénez, barwnik karmelowy i dwutlenek siarki.
Oliwki królewskie (kat.i), sól, woda, regulator kwasowości: kwas mlekowy
ekstra oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia
Oliwki królewskie kat I, sól,woda,kwas - kwas mlekowy
Zielone oliwki Gordales (KAT.I), pasta paprykowa 15% (papryka, substancje zagęszczające: alginian sodu, guma guar), woda, sól, regulator kwasowości: kwas mlekowy
Papryka, woda, czosnek, cukier, sól, stabilizator: chlorek wapnia i regulator kwasowości: kwas cytrynowy
czarne oliwki Hojiblanca (KAT.I), woda, sól, stabilizator: glukonian żelazawy
oliwa z oliwek extra virgin organics
kapary, sól, woda i ocet winny
Oliwa z oliwek rafinowana, oliwa z oliwek extra virgin
ekstra oliwa z oliwek pierwszego tłoczenia
zielone oliwki Manzanilla (KAT. I), woda, sól, regulator kwasowości: kwas mlekowy
Oliwa z oliwek rafinowana, oliwa z oliwek extra virgin
ekstra oliwa z oliwek pierwszego tłoczenia
Oliwa z oliwek rafinowana, oliwa z oliwek extra virgin
ekstra oliwa z oliwek pierwszego tłoczenia
zielone oliwki Manzanilla (KAT. I), woda, sól, środek zakwaszający, kwas mlekowy
Zielone oliwki manzanilla (kat.i), pasta paprykowa 20%: papryka, zagęszczacz: alginian sodu, guma guar; kwas: kwas mlekowy; woda; sól
zielone oliwki Manzanilla (KAT. I), pasta paprykowa 20% (papryka, substancje zagęszczające: alginian sodu, guma guar), woda, sól, regulator kwasowości: kwas mlekowy.
Zielone oliwki Gordales (KAT.I), pasta paprykowa 15% (papryka, substancje zagęszczające: alginian sodu, guma guar), woda, sól, kwas: kwas mlekowy
czarne oliwki Hojiblanca (KAT.I), woda, sól, stabilizator: glukonian żelazawy.