Składniki: Pasteryzowane mleko krowie, sól, kultury bakterii kwasu mlekowego (mleko), podpuszczka mikrobiologiczna
Składniki: Pasteryzowane mleko krowie, sól, kultury bakterii kwasu mlekowego (mleko), podpuszczka mikrobiologiczna.
Składniki: Nadzienie 53%: ricotta (serwatka, mleko, sól), borowiki 9% (boletus edulis i serwatka w proszku, olej słonecznikowy, błonnik roślinny (cykoria i pszenica), bułka tarta (mąka pszenna miękka, woda, sól, drożdże), mleko śmietana, ser parmigiano reggiano chnp*, masło, mąka ryżowa, naturalne aromaty, sól, borowiki rehydratyzowane 6% (woda, borowiki suszone 33%), natka pietruszki, ziemniaki. makaron 47%: mąka z pszenicy miękkiej, jajko 30%, kasza manna z pszenicy durum.
Pasteryzowane mleko krowie, sól, kultury bakterii kwasu mlekowego (mleko), podpuszczka mikrobiologiczna.
Składniki: Pasteryzowane mleko krowie, sól, kultury bakterii kwasu mlekowego (mleko), podpuszczka mikrobiologiczna.