Mleko pasteryzowane, śmietana, sól, kultury bakterii mlekowych
mleko pasteryzowane, sól, kultury bakterii, barwnik: annato.
mleko kozie pasteryzowane, białka pochodzenia mlecznego, sól, kultury bakterii
śmietanka (51%), mleko odtłuszczone, jaja (13%), cukier, żółtka jaj, naturalny aromat wanilii Bourbon, ziarenka wanilii. Posypka: płatki karmelowe ( syrop glukozowy, cukier)
Mleko odtłuszczone, śmietanka, cukier, jaja, czekolada w proszku 5% (miazga kakaowa, cukier, odtłuszczone kakao w proszku), żółtka jaj, kakao w proszku.
mleko pasteryzowane, śmietana pasteryzowana, sól, skrobia, czosnek (0,7%), pietruszka (0,4%), substancja konserwująca: kwas sorbowy, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, kultury bakterii, naturalny aromat czosnkowy, wyciąg z rozmarynu.
Mleko* pasteryzowane, śmietana* pasteryzowana, żurawina (3,59%), dekstroza, skrobia, błonnik owoców cytrusowych, koncentrat z żurawiny (0,24%), laktoza, substancja konserwująca: kwas sorbowy, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, kultury bakterii, wyciąg z rozmarynu. *pochodzenie: francja
mleko* pasteryzowane, śmietana* pasteryzowana, ananas (10,60%), cukier, skrobia, woda, aromat, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, laktoza, substancja konserwująca: kwas sorbowy, kultury bakterii, substancja konserwująca: sorbinian potasu, barwnik: kurkuma, barwnik: annato, substancja konserwująca: pirosiarczyn sodu, wyciąg z rozmarynu.
Mleko pełne, sos malinowy (16,8%) (woda, maliny (30%), cukier, skrobia kukurydziana modyfikowana, aromaty, koncentrat z czarnej marchwi, substancje zagęszczające: karagen, guma ksantanowa; substancja konserwująca: sorbinian potasu), cukier, czekolada (6%) (cukier, miazga kakaowa, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, aromat), śmietanka pasteryzowana, mleko w proszku odtłuszczone, skrobia kukurydziana modyfikowana, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu. alergeny są zaznaczone tłustym drukiem
Składniki: Mleko pełne, sos pomarańczowy (16,8%) (pomarańcza (60%), cukier, woda, skrobia kukurydziana, substancje zagęszczające: pektyny; zagęszczony sok z cytryny), cukier, czekolada (6%) (cukier, miazga kakaowa, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, aromat), śmietanka pasteryzowana, odtłuszczone mleko w proszku, substancje zagęszczające: skrobia kukurydziana modyfikowana, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu. alergeny są zaznaczone tłustym drukiem
Mleko pełne owcze pasteryzowane, kultury bakterii mlekowych.
Mleko pełne owcze pasteryzowane, cukier (9%), naturalny aromat waniliowy ( 0,5%), kultury bakterii mlekowych.
Mleko pełne owcze pasteryzowane, cukier (9%), naturalny aromat cytrynowy (0,3%), kultury bakterii mlekowych
Mleko pełne owcze pasteryzowane, wsad jagodowo-jeżynowy (17%) ( cukier, jeżyny (25%), woda, jagody (10%), syrop glukozowo - fruktozowy, skrobia kukurydziana modyfikowana, skoncentrowany przecier jabłkowy, substancja zagęszczająca: pektyny, guma guar, regulator kwasowości: cytrynian sodu, kwas cytrynowy, cytrynian wapnia, aromaty, zagęszczony sok winogronowy), cukier, kultury bakterii mlekowych.