MLEKO: krowie niepasteryzowane, sól, bakterie kwasu mlekowego, podpuszczka
Składniki: MLEKO: krowie pasteryzowane, sól, podpuszczka mikrobiologiczna.
MLEKO kozie pasteryzowane, sól, kultury mleczarskie, kultury pleśniowe, podpuszczka mikrobiologiczna
MLEKO kozie pasteryzowane, sól, kultury mleczarskie, kultury pleśniowe, podpuszczka
MLEKO: kozie pasteryzowane, woda, śmietana z pasteryzowanego Mleka koziego, sól, kultury starterowe ( w tym Mleko),podpuszczka.
MLEKO owcze pasteryzowane 70 %, mleko pasteryzowane kozie 30%,sól, kultury starterowe, podpuszczka mikrobiologiczna.
MLEKO: krowie niepasteryzowane, sól,bakterie kwasu mlekowego, podpuszczka.
MLEKO kozie pasteryzowane, sól, kultury mleczarskie i pleśniowe ( w tym MLEKO), podpuszczka mikrobiologiczna.
MLEKO kozie pasteryzowane, sól, substancja konserwująca: E202, kultury starterowe (w tym LAKTOZA), podpuszczka
MLEKO kozie pasteryzowane, sól, kultury mleczarskie, kultury pleśniowe, podpuszczka
MLEKO krowie pasteryzowane, MLEKO kozie pasteryzowane, MLEKO owcze pasteryzowane, sól, podpuszczka mikrobiologiczna, suszone liście MIĘTY