imbir 80 %, woda, olej rzepakowy, cukier, sól, kwasy: kwas cytrynowy, kwas octowy
papryka chili czerwona 85 %, olej rzepakowy, woda, cukier, sól, kwasy: kwas cytrynowy, kwas octowy
Woda, soja 34 %, sól, mąka pszenna, cukier, ekstrakt z grzybów shiitake (lentinus edodes (berk.) singer) 0,2 %.
woda, ziarna SOI 35 %, skrobia kukurydziana, sól.
SOJA 38 %, woda, sól, mąka PSZENNA, cukier
SOJA 36 %, woda, sól, barwnik: E 150c, mąka PSZENNA, cukier, substancja zagęszczająca: guma ksantanowa
cukier 40%, szalotka 15%, sos RYBNY 15% (anchois, sól, cukier), olej palmowy12% , czosnek 10%, ocet winny 8%.
sól, galangal 19%, chili, cukier, całkowicie utwardzony tłuszcz palmowy, trawa cytrynowa, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, wzmacniacz smaku: glutaminian monosodowy.
Cukier, sól, całkowicie utwardzony olej z nasion palmy oleistej, trawa cytrynowa, chili 11,9 %, regulator kwasowosci: kwas cytrynowy, galangal, liscie limonki kar mielone, wzmacniacz smaku: glutaminian monosodowy, barwnik: ekstrakt z papryki.
Imbir 35,4 %, czosnek 18,5 %, pasta chili (czerwona papryka chili 40 %, woda), kolendra mielona 6,9 %, olej słonecznikowy, woda, sok z cytryny, sól, mięta, mango w proszku, cukier, przyprawy, kurkuma, regulator kwasowości: kwas cytrynowy.