Imbir 57,8%, woda, sól, regulatory kwasowości: kwas octowy, kwas cytrynowy; substancja konserwująca: sorbinian potasu; substancja słodząca: aspartam, sacharyna, sukraloza, barwnik: antocyjany.
imbir 58 %, woda, sól, regulatory kwasowości: kwas octowy, kwas cytrynowy; substancja konserwująca: sorbinian potasu, substancja słodząca: aspartam, sacharyny, sukraloza
prażone algi morskie Porphyra Yezoensis
prażone algi morskie (Porphyra Yezoensis)
zielona papryka Jalapeno 58,8 %, woda, ocet spirytusowy, sól, substancja wiążąca: chlorek wapnia.
Pędy bambusa 62,2 %, woda, regulator kwasowości: kwas cytrynowy
prażone algi morskie (Porphyra Yezoensis)
Składniki: Suszone, cięte liście limonki kaffir 100 %
Mieszanka warzyw 51,8 % (kiełki fasoli mung, marchewka, pędy bambusa), woda, grzyby (ucho bzowe), cukier, sól, ocet spirytusowy, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy, substancja wiążąca: chlorek wapnia.
Zielona papryka jalapeno 52,2 %, woda, ocet spirytusowy, sól, substancja wiążąca: chlorek wapnia
zielona papryka Jalapeno 51,7 %, woda, ocet spirytusowy, sól, substancja wiążąca: chlorek wapnia.
pulpa z mango 98 %, woda, regulator kwasowości: kwas cytrynowy.
tykwa (Lagenaria siceraria (Molina) Standl.) 47,7 %, syrop kukurydziany, cukier, sos SOJOWY (woda, SOJA, PSZENICA, sól, barwnik: karmel), sól, mirin (woda, ryż kleisty, pleśń Koji (Aspergillus oryzae)), aromat, regulatory kwasowości: kwas jabłkowy, kwas cytrynowy, wzmacniacz smaku: glutaminian monosodowy.
grzyby Shiitake (Lentinus edodes (Berk.) Singer) 54,9 %, woda, sól.
kiełki fasoli mung 54,5 %, woda, sól, regulator kwasowości; kwas cytrynowy.
tykwa (Lagenaria siceraria (Molina) Standl.) 47,7 %, syrop kukurydziany, cukier, sos SOJOWY (woda, SOJA, PSZENICA, sól, barwnik: karmel), sól, mirin (woda, ryż kleisty, pleśń Koji (Aspergillus oryzae)), aromat, regulatory kwasowości: kwas jabłkowy, kwas cytrynowy, wzmacniacz smaku: glutaminian monosodowy.
czerwona papryka Jalapeno 58,8 %, woda, ocet spirytusowy, sól, substancja wiążąca: chlorek wapnia.
Papryka baby czerwona ostra 55,4 %, woda, ocet spirytusowy, sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy.
pulpa z mango 99,9%, regulator kwasowości: kwas cytrynowy. Może zawierać soję.
Papryka baby czerwona ostra 55,4 %, woda, ocet spirytusowy, sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy.