Cukier, odtłuszczone mleko w proszku 19,5%, tłuszcz kakaowy*, olej palmowy, tłuszcz mleczny, miazga kakaowa*, serwatka w proszku (z mleka), emulgator (lecytyny), aromaty. może zawierać: orzechy ziemne, orzechy, soję i gluten. *certyfikowane rainforest alliance. dowiedz się więcej na ra.org
cukier, miazga kakaowa*, prażone orzechy ziemne, rodzynki, syrop glukozowy, tłuszcze roślinne (palmowy, shea), tłuszcz mleczny, tłuszcz kakaowy, emulgatory (lecytyny, polirycynooleinian poliglicerolu), substancja żelująca (pektyny), kwas (kwas cytrynowy), regulator kwasowości (cytryniany sodu), aromaty naturalne, mleko w proszku (pełne i odtłuszczone), pasta z orzechów laskowych. *Certyfikowane Rainforest Alliance. Dowiedz się więcej na stronie ra.org. Masa kakaowa w czekoladzie deserowej min. 36%.
Cukier, prażone orzechy ziemne, tłuszcz kakaowy, mleko w proszku, miazga kakaowa, syrop glukozowy, tłuszcze roślinne (palmowy, shea), syrop fruktozowy, puree malinowe 1,7%, emulgatory (lecytyny, polirycynooleinian poliglicerolu), tłuszcz mleczny, serwatka w proszku (z mleka), mąka ryżowa, kwas (kwas cytrynowy), substancja żelująca (pektyny), regulatory kwasowości (cytryniany sodu, cytryniany potasu), koncentraty soków (czarnej marchwi, cytryny), aromaty naturalne, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, pasta z orzechów laskowych. czekolada mleczna oprócz tłuszczu kakaowego zawiera tłuszcze roślinne. masa kakaowa w czekoladzie mlecznej min. 27%.
Cukier, prażone orzechy ziemne, tłuszcz kakaowy, mleko w proszku, miazga kakaowa, syrop glukozowy, syrop fruktozowy, tłuszcze roślinne (palmowy, shea), puree gruszkowe z koncentratu 2,3%, emulgatory (lecytyny, polirycynooleinian poliglicerolu), tłuszcz mleczny, serwatka w proszku (z mleka), mąka ryżowa, koncentrat soku z cytryny, substancja żelująca (pektyny), kwas (kwas cytrynowy), regulatory kwasowości (cytryniany potasu, cytryniany sodu), aromaty naturalne, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, pasta z orzechów laskowych. czekolada mleczna oprócz tłuszczu kakaowego zawiera tłuszcze roślinne. masa kakaowa w czekoladzie mlecznej min. 27%
cukier, prażone orzechy ziemne, rodzynki, tłuszcz kakaowy*, pełne mleko w proszku, miazga kakaowa*, syrop glukozowy, tłuszcze roślinne (palmowy, shea), emulgatory (lecytyny, polirycynooleinian poliglicerolu), tłuszcz mleczny, serwatka w proszku (z mleka), substancja żelująca (pektyny), kwas (kwas cytrynowy), regulator kwasowości (cytryniany sodu), aromaty naturalne, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu*, pasta z orzechów laskowych. *Certyfikowane Rainforest Alliance. Dowiedz się więcej na stronie ra.org. Masa kakaowa w czekoladzie mlecznej min. 27%.
cukier, tłuszcz kakaowy, prażone orzechy ziemne, rodzynki, mleko w proszku, syrop glukozowy, serwatka w proszku (z mleka), tłuszcz mleczny, emulgatory (lecytyny, polirycynooleinian poliglicerolu), substancja żelująca (pektyny), kwas (kwas cytrynowy), regulator kwasowości (cytryniany sodu), aromaty naturalne, olej palmowy.