< 5 % niejonowy środek powierzchniowo czynny, kompozycja zapachowa
< 5 % niejonowy środek powierzchniowo czynny, kompozycja zapachowa
Szprot (Sprattus sprattus) (50%), sos pomidorowy (50%): woda, koncentrat pomidorowy (15%), cukier, ocet spirytusowy, skrobia modyfikowana, sól, olej rzepakowy, cebula suszona, substancje zagęszczające (guma ksantanowa, guma guar), pieprz, ekstrakt papryki, cynamon Alergeny: So2, Jaja, Ryby, Soja, Seler, Sezam, Gluten, Laktoza, Gorczyca. ...
Pomidory obrane (60%), sok pomidorowy, regulator kwasowości: kwas cytrynowy
Mleko częściowo odtłuszczone, kultury bakterii fermentacji mlekowej Alergeny: Laktoza. ...
< 5 % anionowy środek powierzchniowo czynny, kompozycja zapachowa
Przecier pomidorowy (99,7 %), sól
(94 %) łamane ziarno kukurydzy (bez GMO), cukier, sól, emulgator: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych Alergeny: Soja, Sezam, Gluten, Laktoza, Orzechy, Orzeszki_Ziemne. ...
Buraki ćwikłowe, woda, ocet spirytusowy, cukier, sól
Płatki owsiane Alergeny: Sezam. ...
Płatki owsiane Alergeny: Sezam, Orzechy. ...
Sok pomidorowy z zagęszczonego soku pomidorowego i przecier pomidorowy (99,4 %), sól (0,6 %)
Rodzynki 99,3 %, olej słonecznikowy, substancja konserwująca - dwutlenek siarki Alergeny: So2, Sezam, Orzechy, Orzeszki_Ziemne. ...
Mąka pszenna, olej palmowy, cukier, skrobia pszenna, serwatka w proszku (z mleka), mleko w proszku odtłuszczone (4,5 %), skrobia ziemniaczana, emulgator [lecytyny (z soi)], olej rzepakowy, sól, barwnik (karmel), aromat, substancja spulchniająca (węglany sodu) Alergeny: Jaja, Soja, Sezam, Laktoza, Orzeszki_Ziemne. ...
Mąka pszenna, olej palmowy, cukier, skrobia pszenna, miazga z orzeszków arachidowych (4%), serwatka w proszku (z mleka), skrobia ziemniaczana, mleko w proszku odtłuszczone, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, miazga z orzechów laskowych (0,5 %), emulgator [lecytyny (z soi)], olej rzepakowy, aromat, sól, barwnik (karmel), substancja spulchniająca (węglany sodu) Alergeny: Jaja, Soja, Sezam, Laktoza, Orzeszki_Ziemne. ...