Śmietanka, stabilizatory: karagen, mleczan wapnia, Zawartość tłuszczu: 30 % Alergeny: Laktoza. ...
Śmietanka (z mleka), cukier (6,5 %), emulgatory (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, mono-i diglicerydy kwasów tłuszczowych estryfikowane kwasem mlekowym), stabilizator (karagen), gaz nośny (podtlenek azotu) Alergeny: Soja, Laktoza. ...
Woda, mięso wieprzowe 15%, cebula smażona (cebula, tłuszcz wieprzowy), pieczarki 9%, marchew, śmietanka 2,5 % [mleko, substancja zagęszczająca (karagen)], koncentrat pomidorowy 2%, mąka pszenna, skrobia modyfikowana, aromaty (zawierają mleko), sól, glukoza, przyprawy (zawierają seler), olej rzepakowy, proszek pomidorowy, warzywa suszone (marchew, pietruszka), sacharoza, ekstrakt drożdżowy, ekstrakty przypraw Alergeny: Jaja, Ryby, Soja, Seler, Laktoza, Gorczyca. ...
Herbata czarna
Kapusta kiszona 39% (kapusta biała, sól), kapusta biała 28%, kiełbasa wieprzowa 8% (mięso wieprzowe, woda, skórki wieprzowe, błonnik pszenny, sól, przyprawy, czosnek, ekstrakty przypraw), cebula, mięso wieprzowe 5,6 %, woda, koncentrat pomidorowy 2,9 %, boczek wieprzowy wędzony 1,6 % (boczek wieprzowy, sól), śliwki suszone 1,6 % [śliwki suszone, olej słonecznikowy, substancja konserwująca (sorbinian potasu)], tłuszcz wieprzowy, ekstrakty przypraw, sól, glukoza, przyprawy (zawierają seler), cukier, grzyby suszone 0,16 % Alergeny: So2, Jaja, Ryby, Soja, Seler, Laktoza, Gorczyca. ...
Zawartość tłuszczu kakaowego 10-12% Alergeny: Soja, Gluten, Laktoza. ...
5 - < 15 % - anionowe środki powierzchniowo czynne, < 5 % - niejonowe środki powierzchniowo czynne, < 5 % - fosfoniany oraz enzymy, kompozycja zapachowa, środki konserwujące (Benzisothiazolinone, Phenoxyethanol)...
5 - < 15 % - anionowe środki powierzchniowo czynne, < 5 % - niejonowe środki powierzchniowo czynne oraz enzymy, kompozycja zapachowa, środki konserwujące (Benzisothiazolinone, Phenoxyethan...
5 - < 15 % - anionowe środki powierzchniowo czynne, < 5 % - niejonowe środki powierzchniowo czynne, < 5 % - fosfoniany oraz enzymy, kompozycja zapachowa, środki konserwujące (Benzisothiazolinone, Phenoxyethanol)...