Mleko pasteryzowane, owoce 8% (mango 5,5% , przecier marakui z zagęszczonego przecieru 2,5%), cukier, aromaty naturalne, żywe kultury bakterii jogurtowych ( streptococcus thermophilus, lactobacillus bulgaricus)
mleko pasteryzowane, jagoda 8% (w tym przecier jagodowy z zagęszczonego przecieru 4%), cukier, aromat naturalny, żywe kultury bakterii jogurtowych ( Streptococcus thermophilus, Lactobacillus bulgaricus)
mleko pasteryzowane, cukier, zagęszczony sok z cytryny, aromat naturalny, ekstrakt wanilii, żywe kultury bakterii jogurtowych ( Streptococcus thermophilus, Lactobacillus bulgaricus)
Mleko pasteryzowane, truskawka 3%, kiwi 3,2% (w tym przecier z zagęszczonego przecieru ), cukier, aromat naturalny, żywe kultury bakterii jogurtowych ( streptococcus thermophilus, lactobacillus bulgaricus)
Mąka żytnia 65% (w tym mąka żytnia razowa 37%), woda, cukier, sól
Mleko pasteryzowane, ananas 6,9%, cukier, krem kokosowy 1,1%, naturalny aromat, zagęszczony sok z cytryny, koncentrat z marchwi, żywe kultury bakterii jogurtowych (streptococcus thermophilus, lactobacillus bulgaricus)
Mleko pasteryzowane, owoce 8% (nektarynka 5,5%, przecier maliny 2,5%), cukier, naturalny aromat, koncentrat z marchwi, żywe kultury bakterii jogurtowych (streptococcus thermophilus, lactobacillus bulgaricus)
Mleko pasteryzowane, wiśnia 8%, cukier, naturalny aromat, koncentrat z czarnej marchwi, żywe kultury bakterii jogurtowych (streptococcus thermophilus, lactobacillus bulgaricus)
woda, oleje i tłuszcze roślinne (rzepakowy z pierwszego tłoczenia - 25%, palmowy, kokosowy), emulgatory (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, polirycnooleinian poliglicerolu), masło z mleka (0,5%), sól (0,5%), aromat, regulator kwasowości (kwas cytrynowy), witaminy (A,D,E),barwnik (karoteny).
Złoty ementaler: ser 46 % (mleko, bakterie fermentacji mlekowej) (w tym ementaler 10%), mleko odtłuszczone, masło, mleko w proszku odtłuszczone, serwatka w proszku (z mleka), sole emulgujące: e450, e452, e339; skrobia kukurydziana, stabilizatory: e407, e415. tylżycki: ser 46 % (mleko, bakterie fermentacji mlekowej) (w tym tylżycki 10 %), mleko odtłuszczone, masło, mleko w proszku odtłuszczone, serwatka w proszku (z mleka), sole emulgujące: e450, e452, e339; skrobia kukurydziana, stabilizatory: e407, e415; sól. ze szczypiorkiem i cebulą: ser 46 % (mleko, bakterie fermentacji mlekowej), mleko odtłuszczone, masło, mleko w proszku odtłuszczone, serwatka w proszku (z mleka), sole emulgujące: e450, e452, e339; skrobia kukurydziana, liofilizowane: szczypiorek i cebula 0,3 %, stabilizatory: e407, e415; sól. z szynką: ser 44 % (mleko, bakterie fermentacji mlekowej), mleko odtłuszczone, masło, szynka wieprzowa wędzona 6% (mięso wieprzowe, białko sojowe, mieszanina przypraw tym seler, wzmacniacz smaku: e621), mleko w proszku odtłuszczone, serwatka w proszku (z mleka), sole emulgujące: e450, e452, e339; skrobia kukurydziana, stabilizatory: e407, e415; sól.
Z salami ser 44 % (mleko, bakterie fermentacji mlekowej), mleko odtłuszczone, masło, salami 6 % (mięso wieprzowe, mięso wołowe, tłuszcz wieprzowy, białko sojowe, mieszanina przypraw w tym gorczyca, seler), mleko w proszku odtłuszczone, serwatka w proszku (z mleka), sole emulgujące: e450, e452, e339; skrobia kukurydziana, stabilizatory: e407, e415; sól. złoty ementaler ser 46% (mleko, bakterie fermentacji mlekowej) (w tym ementaler 10%), mleko odtłuszczone, masło, mleko w proszku odtłuszczone, serwatka w proszku (z mleka), sole emulgujące: e450, e452, e339; skrobia kukurydziana, stabilizatory: e407, e415. ze szczypiorkiem i cebulą ser 46% (mleko, bakterie fermentacji mlekowej), mleko odtłuszczone, masło, mleko w proszku odtłuszczone, serwatka w proszku (z mleka), sole emulgujące: e450, e452, e339; skrobia kukurydziana, liofilizowane: szczypiorek i cebula 0,3%, stabilizatory: e407, e415; sól. z borowikami ser 45% (mleko, bakterie fermentacji mlekowej), mleko odtłus...
Galareta 67% (woda, żelatyna wieprzowa, sól, maltodekstryny, przyprawy, ekstrakt drożdżowy, aromat, cukier, koncentraty i ekstrakty warzyw– zawierają seler), mięso z indyka gotowane 20%, warzywa w zmiennych proporcjach: marchew i groch zielony
Galareta 64% (woda, żelatyna wieprzowa, sól, maltodekstryny, przyprawy, ekstrakt drożdżowy, aromat, cukier, koncentraty i ekstrakty warzyw– zawierają seler), mięso z kurcząt gotowane 23%, warzywa w zmiennych proporcjach: marchew i groch zielony.
Fasola biała gotowana (47,9%), woda , olej rzepakowy, cebula smażona (cebula suszona, olej słonecznikowy), jabłka suszone, białko grochowe, sól spożywcza, aromaty, przyprawy (pieprz czarny, majeranek suszony, cebula, czosnek).
maślanka (z mleka), śmietanka (z mleka), płatki rukoli 3%, woda, bazylia 2,5%, sól, proszek serowy (z mleka), oliwa z oliwek, sacharoza, czosnek w proszku 0,2%, skrobia kukurydzy woskowej, koncentrat soku cytrynowego, biały pieprz, kultury bakterii kwasu mlekowego.
maślanka (z mleka), śmietanka (z mleka), cukinia, czerwony pieprz 2,5%, cebula, pasta pomidorowa 2,5%, płatki pomidorowe 2%, sól, bazylia 0,8%, papryka w proszku 0,3%, granulat czosnku 0,3%, tymianek 0,1%, czarny pieprz 0,1%, koncentrat cytrynowy, kultury bakterii kwasu mlekowego.
maślanka (z mleka), śmietanka (z mleka), odtłuszczone mleko, papaja 4%, cukier, sól, nasiona czarnuszki 0,6%, czerwone curry 0,6%, chili w proszku 0,1%, kurkuma 0,04%, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, kultury bakterii kwasu mlekowego.
śmietanka (z mleka), mleko odtłuszczone, woda, zielone chili 2,3%, sól, ocet spirytusowy, cukier, suszone jalapeno 0,45%, czosnek 0,4%, suszone cebula 0,25%, skrobia kukurydzy owskowej, kultury bakterii kwasu mlekowego
maślanka (z mleka), SKYR (mleko odtłuszczone, kultury bakterii kwasu mlekowego, enzym koagulujący: podpuszczka mikrobiologiczna), śmietanka (z mleka), koncentrat białka mleka, sól, kultury bakterii kwasu mlekowego
Mleko, kulki o smaku marakui 9% [woda, cukier, skrobia modyfikowana kukurydziana, sok z marakui (z zagęszczonego soku) 0,7%, substancja wiążąca: mleczan wapnia; substancja zagęszczająca: alginian sodu; regulator kwasowości: kwas jabłkowy; aromat, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy; barwniki: karmin, karoteny]; cukier, woda, przecier brzoskwiniowy (z zagęszczonego przecieru) 2,3%, naturalny aromat, koncentrat z marchwi, kultury bakterii jogurtowych.
Mleko, kulki o smaku ananasowo-kokosowym 9% [woda, cukier, sok ananasowy (z zagęszczonego soku) 0,9%, ekstrakt kokosa 0,7%, skrobia modyfikowana kukurydziana, substancja wiążąca: mleczan wapnia; naturalny aromat, substancja zagęszczająca: alginian sodu; regulator kwasowości: kwas jabłkowy; barwnik: karoteny]; woda, cukier, sok ananasowy (z zagęszczonego soku) 1,2%, ekstrakt kokosa 0,9%, koncentrat z krokosza barwierskiego; naturalny aromat, kultury bakterii jogurtowych.
ser 85 % (mleko, bakterie fermentacji mlekowej) (w tym 20 % sera gouda), woda, sole emulgujące: e452, e339; mleko w proszku odtłuszczone, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, sól.
ser 85 % (mleko, bakterie fermentacji mlekowej), woda, sole emulgujące: e452, e339; chili 0,6 %, bazylia 0,1 %, mleko w proszku odtłuszczone, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, sól.
Ser 45% ( mleko, bakterie fermentacji mlekowe) ( w tym gouda 10%), mleko odtłuszczone, masło, mleko w proszku odtłuszczone, serwatka w proszku (z mleka), sole emulgujące: e450, e452, e339; skrobia kukurydziana, stabilizatory: e407, e415; sól.
serwatka, mleko, cukier, skrobia modyfikowana, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu (0,4%), skrobia, mleko w proszku odtłuszczone, substancja zagęszczająca: E 407, aromat, barwnik: E 160a
Serwatka mleko cukier skrobia modyfikowana sok malinowy z koncentratu skrobia mleko w proszku odtłuszczone woda substancja zagęszczająca e407 aromat barwnik e160a, e 120
twarożek odtłuszczony,śmietanka,cukier,woda,oligofruktoza,białka mleka,skrobia modyfikowana,wapń,naturalny aromat waniliowy,aromat naturalny,witamina D
twarożek odtłuszczony,śmietanka,cukier,truskawki (6,15% - puree),oligofruktoza,białka mleka,skrobia modyfikowana,wapń,koncentrat soku z buraka czerwonego,aromat naturalny,witamina D
Mleko, śmietanka, mleko zagęszczone odtłuszczone, żywe kultury bakterii jogurtowych (streptococcus thermophilus i lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus) oraz l. acidophilus i bifidobacterium lactis.
maślanka naturalna pasteryzowana, mleko pasteryzowane, mleko odtłuszczone w proszku, żywe kultury bakterii mlekowych
Mleko pełne, cukier, skrobia modyfikowana, serwatka w proszku, zagęstnik: karagen, odtłuszczone kakao, i/lub aromat naturalny i identyczny z naturalnymi, barwnik: beta karoten. nie zawiera składników modyfikowanych genetycznie.
śmietanka, żywe kultury bakterii mlekowych
mąka PSZENNA, woda, SER, margaryna (olej rzepakowy, woda, sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), olej rzepakowy, drożdże, sól, cukier, przyprawy.
Pasteryzowane mleko odtłuszczone, pasteryzowana śmietanka, cukier, truskawki 9%, sok truskawkowy z koncentratu 3,0%, skrobia modyfikowana, substancja wiążąca (mleczan wapnia), substancja zagęszczająca (mączka chleba świętojańskiego), barwnik (karminy), aromaty, regulatory kwasowości (kwas cytrynowy, cytryniany sodu), enzym laktaza, kultury jogurtowe.
serek śmietankowy (mleko pasteryzowane i śmietana), sól, białka mleka.
woda, oleje i tłuszcze roślinne (rzepakowy z pierwszego tłoczenia - 25%, palmowy 13%, kokosowy 0,7%), emulgatory (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, polirycnooleinian poliglicerolu), sól (0,5%), aromat, regulator kwasowości (kwas cytrynowy), witaminy (A,D,E), barwnik (karoteny).
woda, oleje i tłuszcze roslinne (rzepakowy z pierwszego tłoczenia - 25%, palmowy, kokosowy), sól (1,4%), emulgatory (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, plirycnooleinian poliglicerolu), aromat, regulator kwasowości (kwas cytrynowy), witaminy (A, D,E), barwnik (karoteny)
woda, oleje i tłuszcze roslinne (rzepakowy z pierwszego tłoczenia -25%, palmowy, kokosowy), emulgatory (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, polirycnooleinian poliglicerolu), tradycyjne masło z mleka (0,5%), sól (0,5%), aromat, regulator kwasowości (kwas cytrynowy), witaminy (A, D,E), barwnik (karoteny),
mleko, mleko zagęszczone odtłuszczone, cukier, zboża 3,3%: pszenica, jęczmień, żyto, owies, proso, gryka, ryż, śmietanka, śliwki 2%, otręby pszenne 0,8%, aromat naturalny, kultury bakterii jogurtowych. Może zawierać orzechy.
Mleko, mleko zagęszczone odtłuszczone, cukier trzcinowy, zboża 3,3%: pszenica, jęczmień, żyto, owies, proso, gryka, ryż; śmietanka, truskawki 2%, otręby pszenne 0,8%, aromat naturalny, koncentrat soku z buraka, kultury bakterii jogurtowych. może zawierać orzechy.
Mleko pasteryzowane, kultury bakterii mlekowych
twarożek śmietankowy, owoce (pomarańcza 3,8 %, zagęszczony sok z pomarańczy 0,15%), cukier, aromat.
ser 54 % (mleko, bakterie fermentacji mlekowej), mleko odtłuszczone, mleko w proszku odtłuszczone, masło, sole emulgujące: E452, E339; sól, barwnik: karoteny, ekstrakt z papryki.
mleko, mleko zagęszczone odtłuszczone, cukier, zboża 3,3%: pszenica, jęczmień, żyto, owies, proso, gryka, ryż; śmietanka, maliny 2%, otręby pszenne 0,8%, aromat naturalny, koncentrat soku z buraka, kultury bakterii jogurtowych. Może zawierać orzechy.
Śmietanka, białka mleka, stabilizator: karagen.
twarożek śmietankowy, miód nektarowy lipowy 0,8%, czarnuszka nasiona 0,3%
twarożek śmietankowy, naturalny aromat waniliowy 0,14%, cukier
Baza sojowa (80%) (woda, obłuszczone ziarno soi, brzoskwinia (10,9%), cukier, regulatory kwasowości (kwas cytrynowy, cytryniany sodu), stabilizator (pektyny), wapń, aromat, sól morska, przeciwutleniacze (mieszanina tokoferoli, estry kwasów tłuszczowych i kwasu askorbinowego), sok marchwiowy zagęszczony, witaminy b2, b12, d2, kultury jogurtowe (s. thermophilus, l. bulgaricus).
oleje i tłuszcze roślinne ( rzepakowy, palmowy), woda, MAŚLANKA w proszku, emulgatory (lecytyna, mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych), sól (0,3%), naturalne aromaty (w tym MLEKO), regulator kwasowości (kwas cytrynowy), witami(A i D