Sok jabłkowy z zagęszczonego soku jabłkowego
Mąka pszenna, lukier 23 % (cukier, woda, skrobia ziemniaczana), syrop glukozowo-fruktozowy, cukier, przyprawy korzenne (cynamon, anyż, goździki, koper włoski, kolendra, anyż gwieździsty), olej słonecznikowy, syrop cukru skarmelizowanego, substancja spulchniająca (węglany amonu), sól Alergeny: Jaja, Soja, Lubin, Sezam, Laktoza, Orzechy, Orzeszki_Ziemne. ...
Mąka pszenna, nadzienie owocowe 22% (przeciery owocowe z: jabłek 39%, czarnej porzeczki 2,4 %, aronii 2,4 %, śliwki 2,4 %, wiśni 2,4 %; syrop glukozowo-fruktozowy, cukier, skrobia modyfikowana, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, aromat, substancja konserwująca: sorbinian potasu), syrop glukozowo-fruktozowy, czekolada 14% [cukier, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, tłuszcz mleczny, emulgatory: lecytyny (z soi), E 476], cukier, olej słonecznikowy, substancje spulchniające: węglany amonu, węglany sodu, barwnik: karmel amoniakalny, sól, cynamon mielony, kolendra mielona, goździki, imbir, pieprz, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu Alergeny: Jaja, Soja, Lubin, Sezam, Laktoza, Orzechy, Orzeszki_Ziemne. ...
Woda, soki 34,5 % (z czarnej marchwi, malinowy 4 %) odtworzone z zagęszczonych soków, cukier (B)* i/lub syrop glukozowo-fruktozowy (C)*, regulator kwasowości (kwas cytrynowy), substancje słodzące (cyklaminiany, sacharyny, aspartam, acesulfam K), stabilizator (sól sodowa karboksymetylocelulozy), substancje konserwujące (sorbinian potasu, benzoesan sodu), aromat, przeciwutleniacz (kwas askorbinowy), *Litery B i/lub C umieszczone przy numerze partii produkcyjnej oznaczają użyty do produkcji składnik...