Mąka pszenna, nadzienie o smaku jagodowym 26 % [(45 %) przecier jabłkowy, cukier, syrop glukozowy, (5 %) przecier aroniowy, substancja zagęszczająca: pektyny; regulator kwasowości: kwas cytrynowy; substancja konserwująca: sorbinian potasu; aromat], tłuszcz palmowy, cukier, syrop cukru inwertowanego, substancje spulchniające: węglany amonu, węglany sodu, aromat, sól, barwnik: karoteny Alergeny: So2, Jaja, Soja, Sezam, Laktoza, Orzechy, Orzeszki_Ziemne. ...
Śmietanka, stabilizatory: karagen, mleczan wapnia, Zawartość tłuszczu: 30 % Alergeny: Laktoza. ...
Kopalina bentonitowa, węglan sodu
100 % celulozy
100 % celuloza
98 % orzechy pistacjowe prażone w skorupce, 2 % sól Alergeny: Soja, Sezam, Laktoza, Orzechy, Orzeszki_Ziemne. ...
Rafinowany olej rzepakowy
Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamide DEA, Sodium Chloride, Glycerin, Cocamidopropyl Betaine, Styrene/Acrylates Copolymer, Parfum, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Coco-Glucoside, Tetrasodium EDTA, Citric Acid, PEG-75 Lanolin, Hexyl Cinnamal, Metylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, CI 19140, CI 15985...